Setari Cookie-uri

Fii stralucitoare: Alege un machiaj special pentru revelion

La petrecerea de revelion trebuie sa arati fabulos! Opteaza si tu pentru un machiaj deosebit, iar look-ul tau va fi impecabil!

Nu stiu cum va pregatiti voi pentru petrecerea de revelion a acestui an, insa eu am inceput sa caut idei de manichiura, coafuri, make up, rochii glam si pantofi spectaculosi inca de pe acum.

Ca in fiecare an, vrem ceva diferit, ceva care sa ne scoata un pic din tiparele zilnice si care sa ne ofere un look impresionant atunci cand ne facem aparitia la petrecere. Este una dintre cele mai importante nopti din an, o noapte in care totul este despre veselie, buna dispozitie si voie buna, despre ce asteptari avem de la noul an, despre dorinte si lucruri frumoase, surprize si momente speciale.

Pentru ca atmosfera o sa fie una incendiara, tu trebuie sa arati fabulous si pentru asta ti-am pregatit cateva idei de machiaj pentru petrecerea de revelion.

Idei de machiaj pentru Revelion 2015

Ochi stralucitori

foto: machiaj ochi, Shutterstock

Daca tinuta ta este una un pic mai clasica, alege un machiaj care sa puna accentul pe ochi si care sa ii puna in evidenta adaugandu-le un plus de stralucire si luminozitate pentru ca lookul tau sa fie de-a dreptul spectaculos.

Citește și:

Buze evidentiate

foto: buze negre, Shutterstock

Anul acesta machiajul buzelor a suferit cateva modificari interesate. Culorile inchise ale rujurilor au luat repede avant si s-au pozitionat in topul preferintelor reprezentand unul dintre cele mai apreciate trenduri in materie de make up. Opteaza si tu pentru un ruj pe care nu l-ai purta de obicei si cu siguranta nu vei da gres.

Smokey eyes

foto: fata tanara, Shutterstock

Se pare ca este una dintre tendintele care nu reusesc sa paraseasca niciodata topurile machiajului. Poate ca unul dintre cele mai raspandite si cu siguranta unul dintre cele mai apreciate, machiajul smokey eyes este usor de realizat daca ai toate ustensilele necesare la indemana si te ajuti un pic de imaginatie.

Machiaj de vedeta

foto: femeie frumoasa,Shutterstock

In viziunea mea, machiajul de vedeta este intotdeauna unul impecabil si ireprosabil. Buzele rosii sau corai, ochii conturati delicat, genele alungite, pometii rumeni si zambetul stralucitor de fiecare data. Simte-te si tu vedeta pentru o seara!

Citește și:

Cat eyes

foto: machiaj ochi, Shutterstock

Trebie sa recunosc ca este unul dintre stilurile mele preferate in ceea ce priveste machiajul ochilor. Cat eyes iti ofera o privire patrunzatoare, un aer misterios si deosebit de frumos. Pentru petrecerea trecerii dintre ani si pentru machiajul de revelion am sa aleg cu siguranta acest machiaj.

foto prima pagina: machiaj frumos, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
31 Decembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.