Setari Cookie-uri

Prepara-ti singura fondul de ten potrivit tenului tau

Daca nu ti-ai gasit fondul de ten potrivit tipului tau de ten, invata sa ti-l prepari singura.

Intotdeauna mi-a placut sa ma aranjez, sa ma machiez si sa arat bine atunci cand ies din casa. Am invatat inca de pe la varsta de 14 ani cum sa ma machiez si de atunci inca imi perfectionez tehnica si incerc sa imi aleg cele mai bune produse pentru tenul meu.

Am testat produse scumpe, am testat produse care promiteau sa fie naturale si fara niciun ingredient ce imi poate afecta tenul, pana cand m-am confruntat cu probleme acneice destul de grave.

A trebuit sa invat sa ies din casa nemachiata si sa imi las tenul sa respire, iar dupa ce problemele s-au ameliorat am apelat la BB cream pentru ca avea o textura mai fluida si nu imi mai incarca tenul atat de mult cum o face un fond de ten normal.

foto: femeie frumoasa cu fond de ten, shutterstock

Mi-a placut la inceput, insa apoi tenul meu a inceput sa se ingrase si produsul sa nu mai acopere atat de bine imperfectiunile.

Citește și:

M-am horatat de ceva timp sa imi prepar singura fondul de ten si sa il si testez. Am cautat diferite retete si am descoperit-o pe cea mai buna dintre ele asa ca ma bucur sa o impartasesc cu voi.

Pentru ca il prepari singura, iti poti gasi nuanta ideala fara sa fie nevoie sa amesteci doua-trei nuante pentru a ajunge la cea potrivita tenului tau.

In plus, poti sa il faci cat de fluid sau cat de dens il doresti tu pentru a se adapta cat mai bine nevoilor tenului, iar machiajul sa fie unul impecabil.

Ai nevoie de doua ingrediente simple:

  • O lotiune de fata naturala

Lotiune hidratanta pentru fata cu SPF 15 disponibila pe site-ul BioPortal.ro - pret: 52,09 lei

  • Pudra minerala naturala

Pudra minerala naturala Benecos disponibila pe site-ul BioCosmetics.ro - pret: 24,95 lei

Poti sa iti achizitionezi un recipient pentru a amesteca cele doua ingrediente sau poti folosi o farfuriuta mica pe care sa o lasi mereu la indemana.

Citește și:

Amesteca bine cele doua ingrediente pana cand pudra minerala se incorporeaza perfect in lotiunea de fata si reusesti sa obtii fondul de ten cu consistenta perfecta.

Il poti aplica pe ten cu ajutorul unei pensule speciale pentru fondul de ten,cu un buretel special sau cu varful degetelor. Aici ai libertatea de a alege modalitatea care iti place cel mai mult.

Accesorii pentru machiaj:

1. Pensula pentru fond de ten disponibila pe site-ul Avon.ro - pret: 17,99 lei

2. Burete aplicator para disponibil pe site-ul Cupio.ro - pret: 19,90 lei

3. Burete make-up latex disponibil pe site-ul Melkior.ro - pret: 6,90 lei

foto prima pagina: fond de ten, shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
19 Martie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.