Setari Cookie-uri

3 beauty tips pe care Beyonce le impartaseste cu tine

Descopera cele 3 secrete ale lui Beyonce prin care isi pastreaza frumusetea!

Nu mai are nevoie de nicio introducere, de nicio prezentare si de nimic in plus. Numele ei este suficient pentru ca toata lumea sa stie despre cine vorbim: Beyonce.

Nu este doar una dintre cele mai faimoase cantarete de muzica pop, nu este doar o alta diva, este si o femeie foarte frumoasa si a reusit de-a lungul timpului sa iti pastreze frumusetea naturala si tineretea privirii, a tenului si a sufletului.

Pentru ca o admir atat din punct de vedere profesional cat si personal, am incercat sa ii aflu si micile secrete cu privire la ritualuruile ei de infrumusetare, la tipsurile ei in ceea ce priveste prospetimea si tineretea tenului pe care si-o pastreaza ani la rand.

foto: instagram

Am reusit sa aflu putin din "bucataria frumusetii" pe care Beyonce o tine secreta si iata ce am aflat:

1. Foloseste crema de fata pe tot corpul

Cremele de fata au un impact mai puternic si mai benefic asupra pielii pentru ca sunt mult mai concentrate fiind nevoite sa lupte cu riduri si alte afectiuni ale pielii sensibile ale tenului. Din cand in cand aplica un pic din crema de fata pe decolteu, gat, brate si picioare. Vei vedea ca iti vor pastra fermitatea si pielea va arata cu mult aia intinerita.

Citește și:

2. Bea suc de kale

O alimentatie sanatoasa inseamna un organism sanatos, iar acest lucru se poate vedea rapid la exterior prin intermediul tenului nostru. Nu stiu cum sunteti voi, insa mie "mi se vede pe fata" tot ce am mancat. Daca mananc sanatos, nu am nicio problema, dar daca mananc un pic mai gras, tenul meu se umple de impuritati.

Sucul de kale ofera un plus de vitalitate, energie, un aport de Vitamina K foarte important pentru tenul nostru deoarece aceasta vitamina ajuta la reinnoirea celuelor si la imbunatatirea circulatiei externe.

3. Foloseste crema de ochi pe toata fata

Crema de ochi trebuie sa fie foarte delicata si foarte atent creata. Ea contine mici particule ce o ajuta sa intre repede in piele pentru ca trebuie sa acopere o portiune foarte mica si nu ne permitem sa adaugam mult prea mult produs.

Este in acelasi timp si mai concentrata pentru ca ridurile din zona ochilor sunt primele care apar si trebuie sa luptam impotriva lor cu aliati pe masura.

Citește și:

Aceste mici trucuri, aceste mici sfaturi "furate" din secretele divei ne vor ajuta sa stralucim de frumusete si sa ne simtim bine in pielea noastra.

foto prima pagina: tumblr

Vizionare placuta


Kudika
7 Mai 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.