Setari Cookie-uri

5 Reguli noi pentru aplicarea corecta a rimelului

Pentru o aplicare mai eficienta a rimelului tau

Nu sunt o mare fana a genelor false. De fapt nu imi plac deloc asa cum nu imi place niciun alt fals. Imi place in schimb sa am genele lungi, dese si intoarse pentru un plus de stralucire in privire, pentru un plus de mister si o mai mare putere de seductie.

Am tot cautat de-a lungul timpului trucuri care sa ma ajute sa am genele perfecte si cred ca am gasit reteta ideala pe care ,asa cum te-am obisnuit pana acum, o impart cu tine, cu drag!

foto: femeie care se machiaza, shutterstock

1. Schimba periuta

Cu siguranta ti s-a intamplat si tie sa iti gasesti mascara ideala, dar periuta sa te dezamageasca si sa nu fie tocmai pe placul tau. Ai incercat vreodata sa schimbi periuta si sa folosesti una care iti place mai mult?
Decat sa schimbi rimelul si sa incerci la nesfarsit pana gasesti exact ceea ce ai nevoie (lucru care poate fi destul de complicat) ai putea sa iei periuta de la un alt rimel nu la fel de bun si sa o folosesti impreuna cu super-rimelul tau.

Citește și:

2. Nu uita de genele de jos

Nu stiu de ce, nu stiu cum, nu stiu pentru ce, tot vad in jurul meu astfel de "accidente" in care genele de jos sunt total neglijate. Parca nu exista, parca nu sunt si nu au fost niciodata acolo.
In momentul in care se intampla acest lucru, ochiul pare vizibil mai mic, iar machiajul arata inestetic.

3. Amesteca tipurile de rimel

Cu siguranta ai un rimel pentru fiecare dintre urmatoarele nevoi: alungirea genelor, curbarea genelor, separarea genelor, efect de colagen si marirea volumului.

Ei, incearca sa combini doua dintre ele. De exemplu cel de alungire si cel cu colagen. Astfel vei obtine un look wow!

4. Ai grija la tehnica de aplicare

Metoda clasica de aplicare a unei mascara este miscarea de la baza genelor spre varfuri. Metoda cea mai eficienta este aceeasi, dar adaugand o miscare stanga-dreapta in acelasi timp penru ca genele sa nu mentina surplus de produs si sa nu arate precum piciorusele de paianjan.

Citește și:

5. Creeaza conturul ochiului cu ajutorul periutei de rimel

Poate ca ti s-a intamplat acest luru chiar fara sa iti dai seama, este mai sour decat crezi. Eu am patit-o si de atunci am descoperit ca este chiar o metoda buna pentru o privire seducatoare si un look wow. Tine periuta rimelului la baza genelor si preseaza usor astfel incat sa nu lezezi zona ochiului, da sa reusesti sa aplici un pic de produs exact la baza genelor. Va crea iluzia de marire a ochilor si un contur perfect realizat.

foto prima pagina: femeie care se machiaza, shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
21 Mai 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.