Setari Cookie-uri

Cele mai importante 5 lucruri pe care trebuie sa le stii despre uleiul de corp

Tot ce trebuie sa stii despre uleiul de corp!

Daca pana acum vorbeam despre utilizari surprinzatoare ale uleiului de corp si cum poate fi acesta folosit in alte scopuri decat in cel obisnuit, astazi o sa vorbim despre cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le stii despre uleiul de corp.

Stiu ca multe dintre noi sunt reticente la ideea de a folosi un ulei de corp in locul unei creme sau a unei lotiuni din mai multe motive, insa ceea ce am sa va spun mai jos cu siguranta va va determina sa va ganditi mai bine data viitoare cand va ganditi sa utilizati un ulei de corp pentru hidratarea pielii.

ulei de corp

foto: femeie tanara si frumoasa, shutterstock

1. Uleiul de corp se potriveste tuturor tipurilor de ten si piele

Uleiul de corp are un potential alergenic foarte mic, si, chiar daca pare greu de crezut, este foarte potrivit pentru tenului gras, acesta fiind de fapt un ten deshidratat ce lupta cu toate fortele pentru a-si asigura nivelul minim de hidratare, de aici rezultand excesul de sebum.

Citește și:

2. Uleiul de corp poate fi folosit atat pe corp cat si pe fata si par

Uleiul de corp poate fi folosit pentru ingrijirea parului, a corpului si a tenului deoarece contine minerale, vitamine si foarte multi nutrienti care ajuta la refacerea celulara si la mentinerea sanatatii tesuturilor.

3. Reprezinta unul dintre cele mai eficiente produse pentru combaterea ridurilor

Uleiul de corp poate fi folosit pentru combaterea ridurilor la nivelul tenului pentru ca are abilitatea extraordinara de a trece foarte rapid de tesutul lipidic si de a patrunde adanc in celule stimuland dezvoltarea celor noi si cresterea sanatoasa a celor existente.

4. Contine foarte multi antioxidanti

Uleiul de corp este bogat in antioxidanti ceea ce inseamna ca dupa utilizare, pielea, tenul si parul vor straluci de sanatate si isi vor mentine aspectul frumos, sanatos si placut pentru o perioada de timp mai mare.

Citește și:

Antioxidantii stimuleaza dezvoltarea celulara si contribuie la combaterea problemelor pielii si ale tenului, ceea ce inseamna ca uleiul de corp contribuie eficient la refacerea tesuturilor si la mentinerea aspectului sanatos al pielii.

5. Imbunatateste aspectul pielii

Uleiul de corp catifeleaza pielea si ii ofera un aspect stralucitor pentru ca tu sa te bucuri mereu de o senzatie placuta.

AICI ai o gama larga de uleiuri de corp special create pentru pielea ta!

foto prima pagina: femeie fericita, shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
23 Iunie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.