Setari Cookie-uri

3 Scrub-uri de corp ideale pe care sa le prepari la tine acasa

Descopera 3 retete de scrub-uri ideale pe care le poti prepara chiar tu!

Vacanta de vara se flutura pe sub nasul nostru si parca ne imbie sa luam taurul de coarne, sa inchidem calculatorul, sa plecam de la birou si sa ne oprim direct la mare pe un sezlong la malul marii si sa nu mai plecam de acolo pana cand nu ne alegem cu un bronz perfect asa cum ne dorim.

Si pentru ca trebuie sa revenim la realitate, am sa iti ofer astazi cateva retete pentru scrub-uri de corp perfecte pe care le poti prepara la tine acasa, scrub-uri ce te vor ajuta sa obtii un bronz ideal.

scrub de corp

foto: ingrediente naturale, shutterstock

De ce avem nevoie de scrub vara?

Scrub-ul este ideal pentru a ne pregati pielea pentru plaja, pentru un bronz perfect si mai ales pentru a nu ne pricopsi cu arsuri solare.

Utilizarea unui scrub corporal inainte de expunerea la soare este de preferat pentru ca aceasta indeparteaza toate celulele moarte si permite atat produselor pentru protectie solara sa intre mai bine in piele si sa protejeze mai bine tesuturile, dar si soarelui sa ne ofere un bronz uniform si spectaculos.

Citește și:

Pe timp de vara este ideal sa folosim un scrub maxim o data pe saptamana pentru ca bronzul nostru sa nu aiba de suferit si noi sa nu ne alegem cu pete inestetice pe corp.

De cate ori putem sa folosim scrub-ul intr-o saptamana?

Depinde pentru ce le utilizam.

Daca vrem sa indepartam celulele moarte si sa ajutam la hidratarea pielii este suficient o data pe saptamana.

Daca vrem sa luptam cu probleme precum piele foarte uscata sau celulita, este bine sa facem un scrub chiar in fiecare seara sau o data al doua seri.

Care este cel mai bun scrub preparat in casa?

Pentru ca este un produs preparat in casa cu ingrediente naturale, cel mai bun scrub este cel care iti place tie cel mai mult si cel care se pliaza pe nevoile tale.
Mai jos ai cateva retete de care te poti bucura singura.
Spor!

Scrub de corp cu zat de cafea

Ai nevoie de:

  • Zatul de la o cafea (cafeaua de dimineata)
  • Ulei de masline
  • Glicerina
  • Ulei de portocala, trandafiri sau orice alt ulei iti place tie

Amesteca toate aceste ingrediente si aplica-l pe pielea umeda. Maseaza eficient timp de 2-3 minute si stai asa inca 5 minute. Apoi clateste bine cu apa din belsug. Vei avea pielea catifelata si pregatita pentru plaja.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Iunie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.