Setari Cookie-uri

Ce trebuie sa faci pentru ca manichiura ta sa dureze mai mult

Descopera cateva trucuri care te ajuta sa iti pastrezi manichiura perfecta pentru mai mult timp!

As putea sa vorbesc zile intregi despre manichiura, despre importanta acesteia, despre frumusetea ei si mai ales despre ingrijirea mainilor, pentru ca mainile sunt cartea de vizita a fiecareia dintre noi, asa ca trebuie sa evitam cateva greseli importante.

manichiura

foto: manichiura perfecta, shutterstock

  • Niciodata nu trebuie sa purtam oja sarita de pe unghii cu un aspect total neplacut. Este indicat sa o stergem rapid si sa aplicam un lac transparent.
  • Avem grija intotdeauna ca unghiile sa fie taiate la aceeasi dimensiune si nu exageram cu lungimea lor.
  • Aspectul mainilor trebuie sa fie mereu ingrijit, iar acest lucru necesita cateva operatiuni: curatarea cuticulelor, taierea unghiilor si hidratarea mainilor si a cuticulelor.
  • Nu in ultimul rand, oja trebuie sa fie aplicata impecabil pentru ca aspectul sa fie intotdeauna perfect.

Si pentru ca am ajuns la oja si la manichiura, o sa ma opresc asupra acestui aspect si am sa va ofer cateva trucuri pentru ca manichiura voasta sa dureze cat mai mult.

Citește și:

Pentru ca pe timpul verii se poarta culorile colorate, lacurile de unghii nu fac exceptie, dar acestea trebuie sa arate spectaculos pe unghii pentru ca intregul aspect sa fie unul potrivit si ideal unei manichiuri ingrijite.

5 trucuri pentru ca manichiura ta sa reziste mai mult!

1. Protejeaza-ti unghiile de soare

Este sezonul in care temperaturile cresc mai mult decat ne dorim noi si uneori mai mult decat putem suporta, insa acest lucru nu trebuie sa ne impiedice sa ne asiguram ca manichiura noastra arata perfect in fiecare zi.

Foloseste un top coat care previne ingalbenirea lacului de unghii din cauza razelor solare si manichiura ta nu va avea de suferit din cauza caldurii.

2. Alege un lac de calitate

Pentru ca vara stam mai mult timp cu manutele in apa, lacurile de unghii folosite trebuie sa fie cat mai rezistente, asa ca alege unele pe masura.

Citește și:

3. Nu uita de produsele de protectie si cele de rezistenta

Pentru ca manichiura sa reziste cat mai mult si sa isi pastreze pentru mai mult timp aspectul placut, trebuie sa aplici o baza inaite de lacul de unghii si un top coat pentru protectie. Lacul de la baza vap roteja unghia si va crea o suprafata neteda pentru aplicarea ojei, iar lacul de deasupra va impiedica oja sa se desprinda de pe unghii.

4. Usuca-ti rapid unghiile

Pentru ca ai mereu multe lucruri de fcaut, ar fi ideal sa iti achizitionezi un produs care te ajuta sa iti usuci in doar cateva minute lacul de unghii.

5. Protejeaza-ti unghiile la piscina sau la mare

Cauta un produs care sa iti asigure protectia lacului de unghii in momentul in care stai in apa mai mult decat trebuie. Este vara, este cald si cu siguranta vom petrece cat mai mult timp pe plaja sau la piscina, asa ca unghiutele noastre trebuie sa arate bine oricand.

Citește și:

foto prima pagina: manichiura speciala, shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
9 Iulie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.