Setari Cookie-uri

Lipoaspiratia - Metoda rapida spre o silueta de invidiat

In zonele din care a fost indepartata grasimea, daca se mentine un stil de viata sanatos cu o dieta echilibrata si miscare, aceasta nu se va mai depune intrucat celulele din acea zona sunt eliminate in totalitate.

Atunci cand temperaturile sunt ridicate, hainele devin mai subtiri iar noi suntem din ce in ce mai preocupate de silueta noastra si de kilogramele in plus.

Fiindca dietele si stilul de viata nu ne duc mereu la rezultatele dorite, lipoaspiratia clasica sau cu laser poate fi o metoda eficienta pentru a ajunge la acea silueta de invidiat.

Ce trebuie tinut minte este faptul ca nu e o metoda de a slabi si ca sportul si o dieta sanatoasa vor contribui semnificativ la obtinerea acelui corp perfect sculptat. Astfel prin lipoaspiratie vom reusi doar sa scapam de acea grasime incapatanata care ne da batai de cap de fiecare data cand mergem la plaja sau vrem sa incercam acea pereche de jeansi care ne place foarte mult.

Una din metodele cele mai folosite este lipoaspiratia cu laser, fiind si mai eficienta decat cea clasica.
Tratamentul este unul foarte simplu indiferent de metoda utilizata. Lipoaspiratia implica introducerea unei canule speciale in tesutul adipos, prin mici incizii. Tesuturile sunt infiltrate cu o solutie speciala ce are rolul de a solubiliza grasimea in cazul lipoaspiratiei clasice. In cazul laserului, acesta „sparge” celulele de grasime. La capatul opus al canulei este atasat la un sistem de absorbtie. Chirurgul manipuleaza canula la nivelul stratului profund de grasime, aspirand-o.

Citește și:

Dupa cum ne spune si Dr. Cristian Nitescu, chirurg estetician cu o experienta de peste 20 de ani,
Fata de lipoaspiratia clasica, metoda cu laser este mult mai eficienta in cazul pacientilor cu piele laxa, neelastica, conferind astfel si un aspect mai ferm zonelor operate. Durerea si disconfortul pacientului sunt reduse. Recuperarea este mult mai rapida dupa liposuctia laser, asadar pacientii revin mai repede la activitatile zilnice si la serviciu”.

Printre cele mai mari avantaje legate de lipoaspiratie este faptul ca grasimea este extrasa intr-un mod sigur, astfel contribuie activ la imbunatatirea sanatatii persoanei si mai ales va creste in mod considerabil stima de sine a persoanei.

In acelasi timp, in zonele din care a fost indepartata grasimea, daca se mentine un stil de viata sanatos cu o dieta echilibrata si miscare, aceasta nu se va mai depune intrucat celulele din acea zona sunt eliminate in totalitate.

Citește și:

    Procedura de liposuctie poate fi aplicata oricarei persoane peste 18 ani care are mici depozite de grasime, incapatanate, localizate in anumite zone (abdomen, flancuri, coapse, genunchi, etc) si vrea sa scape de ele intr-un mod rapid si sigur.

    Vizionare placuta


    Kudika
    28 Iulie 2015
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.