Setari Cookie-uri

Advertorial (P) Cum sa iti alegi corect culoarea parului in functie de nuanta tenului

Bunica imi spunea mereu ca Dumenezu stie el ce face si cum sa ne lase pe Pamant astfel incat toate calitatile si defectele noastre sa se impleteasca intr-o maniera speciala in care fiecare se potriveste perfect acolo unde este.

Fie ca intelegem acest lucru sau nu, ne dorim de cele mai multe ori sa aratam intr-un fel anume si astfel apelam la numeroase trucuri care sa ne ajute sa ajungem la rezultatul dorit.

Se poate intampla ca alegerile pe care le facem sa nu fie cele mai bune si sa nu intelegem de ce un anumit lucru nu ni se potriveste.

O sa luam exemplul vopselei de par. Sa spunem ca nuanta natural a parului este castaniu inchis si ne dorim o schimbare radicala catre un blond cenusiu. De unde stim daca ne sta bine?

Cum reusim sa aflam daca nuanta unei vopsele este potrivita pentru noi?
Cel mai important aspect pe care trebuie sa il avem in vedere atunci cand vrem sa facem o schimbare este nuanta tenului.

Afla cum sa iti alegi corect vopseaua de par in functie de nuanta tenului!
Cele doua mari categorii in ceea ce priveste nuanta tenului sunt urmatoarele:

Tonuri calde

In categoria tonurilor calde intra nuantele de piele intre mediu si masliniu. Adesea este vorba despre un ten care se bronzeaza repede.

Cele mai potrivite nuante de par sunt cele mediane ca de exemplu un castaniu deschis, un ciocolatiu, rosu cupru sau blond aluna.

Evita nuantele foarte inchise sau cele foarte deschise. Nu vor face altceva decat sa inaspreasca trasaturile.

Tonuri reci

Daca tenul tau este foarte deschis la culoare sau are o tenta rosiatica, acest lucru denota faptul ca nuanta tenului se incadreaza in categoria tonurilor reci.

Pentru ca nuanta de vopsea sa se potriveasca cu trasaturile tale trebuie sa te indrepti spre saten inchis, brunet sau blond foarte deschis.

Ar fi bine sa eviti nuantele de roscat care nu vor face altceva decat sa iti sterga trasaturile naturale si sa nu iti puna in evidenta linia tenului.

Daca nu te-ai convins deja ce culoare ti se potriveste cel mai bine, te invit sa rezolvi ACEST QUIZ si sa iti descoperi fenotipul.

Mai mult de atat, descopera premiile pregatite special pentru tine!

Vizionare placuta


Kudika
30 Iulie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.