Setari Cookie-uri

Advertorial (P) Cum sa iti mentii culoarea parului pentru mai mult timp

Am aflat deja care sunt pasii esentiali pentru vopsirea corecta a parului. Am vazut cum sa ne alegem culoarea potrivita in functie de tenul nostru si am invatat sa ne ingrijim corect parul vopsit pentru a evita deteriorarea acestuia.

Pentru astazi am ales sa va ofer cateva sfaturi care va ajuta sa va mentineti culoarea parului pentru mai mult timp la fel de stralucitoare si intensa precum in prima zi.

Fiecare tip de par, fiecare culoare, are nevoie de ingrijire speciala si personalizata pentru ca rezistenta sa creasca in timp si aspectul sa fie mereu uimitor.

Inainte sa trecem direct la subiect, va invit sa va descoperiti fenotipul rezolvand acest QUIZ si descoperind premiile speciale care va asteapta in fiecare zi!

Pentru parul blond

Parul blond este poate cel mai pretentios de intretinut din cauza radacinilor care se observa foarte repede. Pentru a crea o iluzie optica apeleaza la cateva suvite de iluminare. Tot ce trebuie sa faci este sa aplici o vopsea cu 2-3 tonuri mai deschisa pe cateva suvite si problema este rezolvata.

Mai mult de atat, ofera-i parului tau stralucire cu ajutorul produselor de ingrijire special create pentru parul blond.

Parul brunet

Parul brunet este considerat ca fiind cel mai usor de intretinut. Daca si parul natural este brunet, atunci acesta nu trebuie vopsit atat de des pentru ca nuanta poate fi intretinuta cu ajutorul mastilor pentru stalucire si hidratare.

Din cand in cand acorda-i atentie parului tau si rasfata-l cu o masca special creata pentru parul brunet.
Iar pentru un plus de mister, parul brunet se poate transforma imediat in ombre, un trend care inca se mentine in topul preferintelor.

Parul roscat

Daca parul blond este pretentios de intretinut, parul roscat cu siguranta este mai mult decat atat. De cele mai multe ori stralucirea parului roscat dispare chiar de la a doua spalare si culoarea devine stearsa redand astfel un aspect neingrijit si neplacut.

Pentru o ingrijire corecta a parului roscat si pentru mentinerea culorii mai mult timp este esentiala folosirea produselor special create pentru necesitatile parului roscat.


Kudika
12 August 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.