Setari Cookie-uri

Advertorial (P) Noua colectie de toamna de la Pandora te poarta intr-un regat magnific

PANDORA prezinta noua COLECTIE DE TOAMNA 2015, care cuprinde bijuterii inspirate de natura, precum si de trendul heraldic actual. Astfel, un regat magnific si fermecat este adus la viata prin reinterpretarea unor simboluri stravechi si a unor teme ca flora, fauna, frunzisul si penajul, reimaginate In bijuterii din argint 925 si aur de 14k, Impodobite cu pietre stralucitoare si detalii filigranate. Aceste piese extraordinare, finisate manual, sunt create din materiale de cea mai Inalta calitate, reprezentand contopirea mestesugului traditional cu designul modern.

O noua legenda. Vedeta acestui sezon este Seria Pene Maiestuoase, care exploreaza esenta spiritului estetic al PANDORA si stilurile din colectiile precedente, pentru a crea o noua fluiditate stilistica, inspirata de aripile impunatoare si de simbolismul pasarii Phoenix. „Exista un interes reinnoit in vechi povesti, care au devenit sursa inspiratiei pentru anumite parti din colectie, cu interpretari moderne ale basmelor clasice, precum si ale miturilor antice si ale legendelor”, explica Lee Antony Gray, Vice President Creative, Group Design.
Prezentand linii fluide care sugereaza miscarea si subliniind ideea unor bijuterii deopotriva sculpturale si jucause, noua serie este construita pe bazele bine-cunoscutei serii de pene de la PANDORA si pe fascinatia recurenta a modei pentru acest motiv diafan. Realizate din argint 925 Impodobit cu pietre pave sclipitoare, penele maiestuoase ale pasarii de foc prind viata in talismanele, cerceii, inelul si pandantivul PANDORA.

Farmec vintage. Dand senzatia unor comori mostenite, noua Serie Eleganta Atemporala de la PANDORA este inspirata de bijuteriile de familie. Taieturile clasice ale pietrelor combinate cu tehnicile inovatoare ale mestesugului transmit un farmec vintage. Aceste piese rafinate aduc o nota glam tinutelorde zi sau de seara, completand un stil feminin si senzual.

DESPRE PANDORA
Cunoscuta in toata lumea pentru bijuteriile sale de inalta calitate, finisate manual, disponibile la preturi accesibile, PANDORA creeaza, fabrica si comercializeaza bijuterii moderne din materiale veritabile. Inspirandu-le pe femei sa-si accepte personalitatea si sa-si exprime stilul propriu, bijuteriile fermecatoare si feminine de la PANDORA cuprind momentele de neuitat ale vietii. Creatiile unice si atent finisate de la PANDORA combina mestesugul vechi de secole cu tehnologia moderna si sunt distribuite In mai mult de 80 de tari, de pe sase continente, prin aproximativ 9.800 de puncte de vanzare, incluzand peste 1.300 de magazine-concept.
Fondata In 1982 si avand sediul In Copenhaga, Danemarca, PANDORA este listata public la bursa NASDAQ OMX din Copenhaga. Pentru mai multe informatii, va rugam sa accesati www.pandoragroup.net sau gasiti-va inspiratia pe www.pandora.net.

Pentru informatii suplimentare:
Patricia MIHAIL – PR Director
patricia.mihail@ranevents.eu
0757 058 338

Vizionare placuta


Kudika
14 Septembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.