Setari Cookie-uri

Fii HOT odata cu vara!

Inca din primele zile cu temperaturi ridicate suntem tentate sa lasam deoparte orice sfaturi in materie de frumusete si ingrijire si sa ne "napustim" pe malul marii lasandu-ne in voia razelor si a valurilor. Parca si bagajele sunt mai putin constistente ca in orice alt moment. In fond costumul de baie si palaria cu boruri mari nu pot ocupa prea mult loc. Cu toate acestea, tocmai din avantul asta care ne cuprinde pe neasteptate scapam din vedere "detalii" cu adevarat importante pe care intr-un cu totul alt context nici nu am fi conceput sa le omitem. de aceea, nu te "abandona" in euforia vacantei si rezerva-ti cateva minute in care sa "bifezi" cele cateva aspecte legate de atentia pe care in mod normal i-o acorzi trupului tau.

In timpul zilelor de relaxare nu trebuie sa omiti nici aspectele legate de sanatatea parului tau. Evident, cea mai simpla metoda este utilizarea unei palarii de protectie care poate sa fie nu numai benefica dar si foarte sic. In afara de asta foloseste insa si alte cateva “ajutoare” suplimentare pentru “cositele” tale: un balsam hranitor care nu necesita clatire actionand ca o masca protectoare, renunta pe cat posibil la produsele de hair-styling, renunta la folosirea uscatorului de par si ai grija sa nu ai varfurile tocite fiindca acestea din urma nu ar face decat sa grabeasca procesul de deteriorare a parului.

Renunta pe cat posibil si la antiperspirantele pe baza de pudra sau roll-on-uri in favoarea sapunului folosit fara rezerve sau a spray-ului fara alcool pentru a evita iritatiile. Chiar daca te ingrijoreaza transpiratia abundenta, o igiena atenta sau niste leacuri “babesti” (gen bicarbonatul) vor avea mult mai muta grija de sanatatea ta.

Pe scurt, cu putina atentie nu va trebui sa te intorci din vacanta cu probleme inutile cauzate de neatentia ta de moment. Tine cont doar de niste reguli simple de altfel si ai sa reusesti sa fii “hot” chiar in miez de vara. Vorba aceea “La soare te poti uita, dar la tine ba!”


Un articol de Raluca Mateiu

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Iunie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.