Setari Cookie-uri

Office look: bun si rau

Iata dilema! Niciodata atat de elucidata pe cat am crede, motiv pentru care ne aventuram acum pe altarul unei noi incercari. Ceea ce ar trebui stiut de la bun inceput si, de ce nu, aplicat ca regula generala este ca nu trebuie sa jonglezi cu extremele: fara excese de particule sclipitoare cu specific de Revelion, dar nici sa-ti faci aparitia in plin acces de naturelete sub pretext ca vara asta se poarta "nude". Colegele vor face greu eye-contact cu tine, iar seful nu va fi nici el prea incantat sa apari la sedinta cu fata palida si inexpresiva, mai ceva ca o creatura asexuata.

Urmatoarea etapa este machiajul ochilor, conditie care este extrem de importanta in comunicarea la birou. Scopul tau este sa capeti un look cat mai expresiv, si nu agresiv sau dominator. Nuantele optime in ceea ce tine ce creion pentru conturul ochilor sunt cele de maro, gri inchis, bleu inchis, insa, inainte de toate trebuie sa alegi culoarea fardului.


Buzele iti permit sa te simti femeie si feminina pana in maduva oaselor. Astazi exista rujuri in culori destul de stralucitoare care sunt admise si in atmosfera office. Se poarta roz si ne invadeaza portocaliul! Rosul stacojiu, carmin sau purpuriu sunt nuante la care ar fi bine sa nu apelezi in zilele de lucru, in ciuda popularitatii de care se bucura in acest sezon intrucat sugereaza agresivitate.

Si...la final - aplicarea pudrei. Dincolo de orice alte aspecte, zona T ar trebui sa fie mata. Cand iesi din casa, foloseste pudra simpla si ia-ti una compacta la tine pentru a-ti corecta machiajul la serviciu.


Un articol de Ana Maria Tatu
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Iulie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.