Oricat de mult ne-ar placea sa ramanem fidele unui anumit tip de machiaj care, credem noi, ne infrumuseteaza in mod surprinzator fizionomia, trebuie sa tinem cont de contextul in care il utilizam: nu putem ceda tentatiei de arata in permanenta ca niste Barbie dolls proaspat scoase din cutie Trebuie sa ne incadram in anumite limite ale decentei si bunului gust.

FATA-BARBIE, inainte de operatiile estetice si de TRANSFORMARE

Machiajul extravagant, puternic, chiar agresiv este recomandat pentru iesirile nocturne. Din pacate, tot mai multe domnisoare fac abstractie de acest aspect si apar in amiaza mare cu o masca multicolora pe chip, la o iesire in supermarket sau la o simpla plimbare pe bulevard. Exista mai multe tipuri de astfel de make-up extravagant care nu poate fi purtat oricum si oriunde, care pot fi adoptate in functie de trasaturile fetei:

  • machiajul smokey eyes este dedicat domnisoarelor cu o privire patrunzatoare care doresc sa-si evidentieze aceasta particularitate fizionomica; pentru un efect garantat poti apela la un fard de pleoape intunecat pe care il aplici fara zgarcenie dar cu mare atentie. Acesta trebuie utilizat si in zona inferioara a ochiului sub forma unei linii fumurii care nu va da impresia de vulgar, ci iti va conferi o eleganta cu tenta salbatica.
  • buzele senzuale au fost si vor ramane in voga fiind un atu al seductiei. Este insa foarte important de retinut ca buzele trebuie evidentiate in mod corespunzator: fie aplicand un gloss extrem de stralucitor care sa le modifice volumul, fie apeland cu incredere la un ruj rosu aprins, cu un contur insesizabil care sa va confere aerul unei dive a anilor '30, '40.
  • un ten bronzat sau chiar creol reprezinta un imens avantaj pentru posesoare fiindca ii pot da un plus de stralucire .
Noi va recomandam gama Glam Bronze care ilumineaza pielea cu un bronz progresiv si ultranatural.
"Indiferent de sezon, produsele din gama Glam Bronze ilumineaza pielea prin intermediul particulelor de sidef auriu, conferindu-i un bronz imediat si ultranatural.

Captati atentia tuturor asupra picioarelor cu noul fond de ten special creat pentru aceasta zona. Aplicatorul spray, utilizabil in orice pozitie, usureaza procesul chiar si pentru acelea care nu au folosit un astfel de produs inainte, rezultatul fiind uniform, natural si de lunga durata.

Foto: Barbie, in carne si oase. Vezi aici cum va arata Femeia Viitorului!
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: