Setari Cookie-uri

Make-up agresiv

Oricat de mult ne-ar placea sa ramanem fidele unui anumit tip de machiaj care, credem noi, ne infrumuseteaza in mod surprinzator fizionomia, trebuie sa tinem cont de contextul in care il utilizam: nu putem ceda tentatiei de arata in permanenta ca niste Barbie dolls proaspat scoase din cutie Trebuie sa ne incadram in anumite limite ale decentei si bunului gust.

Alexandru Abagiu
Make-up Artist L'Oreal Paris
  • un ten de un alb imaculat poate fi pus in valoare cu ajutorul unui blush rosu, care desi poate crea efectul unei papusi rusesti poate fi modalitatea optima de a te face remarcata. Inaintea utilizarii blushului este obligatoriu sa folosesti o pudra mata sau un fond de ten mat care, chiar daca lasa impresia de retro, este extrem de sexy.
Indiferent de tipul de machiaj extravagant pentru care doriti sa optati si care considerati ca va reprezinta incercati intotdeauna sa apelati la produse superioare calitativ pentru a evita situatiile deosebit de jenante in care totul curge si sunteti nevoite sa faceti mici retusuri in cele mai nepotrivite momente. Incercati sa va organizati timpul astfel incat sa acordati zilnic douazeci de minute chipului dumneavoastra. Nu va bruscati tenul in cinci-zece minute, mai bine renuntati definitiv la ideea de a aplica un machiaj.

Un ultim sfat ar fi acela de a nu uita niciodata ca noi, femeile, suntem sexul frumos si ca trebuie sa actionam in consecinta (desi nu se intrezareste detronarea trebuie sa fim precaute pentru ca metrosexualii se apropie vertiginos din urma).


Un articol de Cristina Serbu

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Iulie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.