Setari Cookie-uri

Seductia cere Mascara

Indispensabil complice al privirii, mascara ramane prietena cea mai fidela si de zi cu zi a genelor. Cine m-ar putea contrazice? Recunoaste ca pana si atunci cand esti in graba mare, faci cum faci si reusesti sa aplici un strat - doua de rimel, uneori chiar in defavoarea eye-liner-ului. Un truc foarte viclean, aceeasi mascara curbeaza, coloreaza, alungeste, adauga, sculpteaza si mareste.

Gestul potrivit
Aplica periuta la baza genelor ca sa “ cureti ” radacinile. Ridica pleoapa superioara cu ajutorul unui deget, aplica periuta la baza genelor, preseaza si apoi vino cu mascara in zig-zag pe toata lungimea. Nu supraincarca genele inferioare, dar mai curand aplica mascara la radacina lor pentru a forma o dunga neagra care anima privirea, nu insista pe varful genelor ca sa eviti efectul “ picioare de paianjen ” .
Si mai exact...

Marile tendinte ale momentului: volum si definire. Si intodeauna de actualitate in acest sezon, mascara waterproof.

Volum si gene stilizate - L'Oreal Paris

Mascara duo, care face genele extravagante, nemasurate, cu impact de star! Periuta scanner separa genele, in timp ce cea de-a doua, in spirala, fixeaza culoarea, sublimand varful genelor. Efectul spectacular se datoreaza tocmai acestui dublu gest.

Iti recomandam: Volume Shocking Brosse Exacte, L'Oreal Paris, 55 Lei

Precizie cu gene redesenate - AVON

O formula care te scapa de genele lipite si drepte, desavarsindu-ti-le printr-o aplicare precisa si uniforma. Genele capata astfel pana la de cinci ori mai mult volum!

Iti recomandam: Super Full Mascara, Avon, 19.99 Lei



Waterproof si clipire fatala by Rimmel London

Formula brevetata, compusa din ceara si polimeri da boost genelor de la radacina pana la varf fara sa le incarce. Peria noua generatie, cu dinti scurti defineste, alungeste si curbeaza genele vertical, cu pana la 70%. O mascara cu un design vesel, colorat, aproape flashy.

Iti recomandam: Mascara Magnif'eyes Waterproof, Rimmel London, 20 Lei
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 August 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.