Cu albastrul in privire si privirea setata pe seductie ar putea fi doua dintre directiile majore ale verii 2007, cand vine vorba de make-up ultra-profi si intotdeauna conform cu tendintele generale. Turcoaz si bleu lagoon se recomanda din abundenta pe pleoape si la baza genelor, ajutandu-te sa capeti un iz cat se poate de acvatic. De cealalta parte si intr-o contrapondere cat se poate de complementara, buzele luminoase si chiar stralucitoare reflecta prospetimea si candoarea. Buzele lucesc dedesubtul glosurilor transparente, cu vagi accente de sclipici sau usor colorate. Iti trebuie doar aplombul si trebuie sa-l ai pentru ca este momentul cel mai propice, totul este permis!

5 trucuri pentru un zambet natural

Combina!

Cine spune ca se poarta explozia de albastru, bleu, verde, lila si indigo nu ramane indiferent in fata ideei de a le amesteca. Joaca-te asadar cat te tine fantezia cu nuantele acestea: aplica turcoaz pe toata suprafata pleoapei si insista spre coltul extern al ochiului. Coboara cu lila spre jumatatea pleoapei si da luminozitate privirii cu putin galben stralucitor in coltul intern al ochiului, dupa care defineste totul cu un eye-liner in acelasi ton acvatic pe care il “ plimbi” de-a lungul pleoapei superioare. Rezultatul este dezarmant, designerii il numesc deseori machiajul “ fluture”.

Pentru el ai nevoie de: Fard de pleoape, L'Oreal Paris, 36.49 Lei

Go for Duo!

Daca aripile de fluture ti se par putin cam prea peste limita ta de creativitate, poti incerca formula duo, intotdeauna pe val, mereu la indemana, dar la fel de ademenitoare, desigur, daca mergi pe aceleasi nuante de albastru, pe care sa le potrivesti cum bine ti se pare. Sugestia noastra ar fi totusi sa imbini texturi metalice si mate, pentru efectul intens de contrast si lumina.

Pentru asta ai nevoie de: Fard de pleoape expertwear Duo, Maybelline New York, 24.99 Lei

Bleu Solar

Nimic nu da mai bine decat o alaturare apa-nisip: asa ca alege bleu-uri luminoase, diafane, solare, sidefate si chiar pastelate, daca vrei si lipeste-le de nuante de beige si maro. Asa te vei simti cu siguranta mai estivala si cu atat mai aproape de mare, daca inca nu ai apucat sa ajungi la destinatia cu pricina.

Pregatiri inainte de interviu: zambetul, accesoriul perfect
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: