Setari Cookie-uri

O privire, un zambet

Cu albastrul in privire si privirea setata pe seductie ar putea fi doua dintre directiile majore ale verii 2007, cand vine vorba de make-up ultra-profi si intotdeauna conform cu tendintele generale. Turcoaz si bleu lagoon se recomanda din abundenta pe pleoape si la baza genelor, ajutandu-te sa capeti un iz cat se poate de acvatic. De cealalta parte si intr-o contrapondere cat se poate de complementara, buzele luminoase si chiar stralucitoare reflecta prospetimea si candoarea. Buzele lucesc dedesubtul glosurilor transparente, cu vagi accente de sclipici sau usor colorate. Iti trebuie doar aplombul si trebuie sa-l ai pentru ca este momentul cel mai propice, totul este permis!

Ai nevoie de: Fard Eye Colour Fusion, The Body Shop, 48.3 Lei

...Si nu uita sa zambesti!

Dar nu uita, de asemenea, ca pentru asta ai nevoie neaparat de gloss si nu de ruj, si in culori cat mai neutre, nude sau transparente daca se poate, cu textura usoara, nelipicioasa si care rezista multa vreme.

Iti recomandam: Glam Shine Natural Glow, L'Oreal Paris, 37.99 Lei


Bronzat si colorat

Nici putina culoare nu strica, insa in doze rezonabile, intrucat focus-ul ramane in continuare pe privire, motiv pentru care ar fi bine sa imbratisezi formula aceasta pentru un make-up de seara. Ba mai mult, daca ai un ten bronzat, alege un luciu de buze in acord cu nuanta aurie a tenului.
Iti recomandam: Gloss Glam Shine, L'Oreal Paris, 37.99 Lei


Un articol de Ana Maria Tatu

Vizionare placuta


Kudika
15 August 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.