Setari Cookie-uri

Make-up de vedeta! Inspiratia zilei: surorile Jenner

De aproximativ trei ani incoace, tinerele din intreaga lume si-au ales doua exemple noi de analizat, dar si de urmat. Este vorba despre mult mediatizatele Kylie si Kendall Jenner, surorile de mama ale deja celebrelor surori Kardashian. Sunt tinere, sunt frumoase, sunt faimoase, se invart in cercuri inalte, au toata lumea la picioare si au devenit de curand femei de afaceri.

Dar ce le face pe Kylie si Kendall sa fie atat de adorate? Sa fie de vina hainele scumpe pe care le poarta, create de cei mai mari designeri, lejeritatea cu care pasesc desi au in picioare pantofi cu tocuri de 15 cm, sau parul lor mereu stralucitor si matasos si machiajul profesionist care le ajuta sa iasa intotdeauna in evidenta?!

Daca si tu te numeri printre cele care urmaresc in detaliu profilurile de Instagram ale celor doua si iti doresti sa inveti cateva dintre trucurile lor de infrumusetare, noi te ajutam sa iti aprovizionezi trusa de machiaj cu produsele care duc la realizarea unor machiaje à la Kylie si Kendall Jenner.

Look à la Kylie Jenner

Kylie Jenner

foto: kyliejenner, Instagram

Kylie si Kendall Jenner sunt doua firi diferite, atat din punct de vedere al atitudinii, cat si al fizicului. Bruneta Kylie prefera look-urile excentrice, cele care o asigura ca nu o sa treaca neobservata, iar operatiile estetice pe care le-a suferit au schimbat-o la 180 de grade. Cu toate astea, tinerele sunt innebunite dupa buzele ei voluptoase si machiajul puternic al ochilor.

Citește și:

Pe Youtube si pe Instagram vei gasi multe tutoriale realizate dupa modelul Kylie Jenner, iar in unele filmulete ai norocul sa o vezi chiar pe ea in timpul unor sesiuni de machiaj profesionist. Inainte sa dai drumul la un astfel de tutorial, asigura-te ca ai in casa cateva produse pe care e posibil sa nu le folosesti frecvent: un set de pensule din par natural, gene false si un tus de ochi.

Foloseste-te de pensule pentru o intindere mai sigura a fondului de ten, dar si pentru aplicarea unui anticearcan si a unui baton corector, ambele cu un rol foarte important atunci cand vine vorba de un machiaj profesionist.

Desi este innebunita dupa machiajul puternic, Kylie alege intotdeauna culorile naturale. Daca vrei sa ai o trusa care sa iti foloseasca pentru orice tip de machiaj, alege o paleta cu multe nuante de maro. Nu te speria, acestea sunt puse in valoare cu ajutorul unui tus negru de ochi, iar genele false finalizeaza cu brio look-ul.

Citește și:

Pentru ca femeile au inceput sa acorde si mai multa importanta sprancenelor, nu ezita sa folosesti un creion de sprancene chiar si pentru un machiaj simplu de zi. Pentru ca suntem la capitolul creioane, alege si unul pentru buze. Creionul contur pentru buze, dat putin in afara buzelor, ofera volum. Mandra tare de buzele ei, Kylie Jenner si-a lansat propriul kit de rujuri pentru cele care vor buze de ciocolata, asa ca intotdeauna o s-o vezi data cu un ruj mat nude.

Nu uita ca la final sa folosesti un fard de obraz care sa iti coloreze in mod natural pometii si sa le ofere un aer sanatos si proaspat.

Look à la Kendall Jenner

Kendall Jenner

foto: kendalljenner, Instagram

Inalta si de o frumusete naturala rapitoare, Kendall Jenner a devenit rapid preferata marilor creatori de moda si a editorilor celor mai de succes publicatii. Pe ea o vedem adesea in tinute elegante si cu un machiaj discret, constienta fiind ca nu trebuie sa depuna prea mult efort ca sa primeasca complimente.

Citește și:

Chiar si atunci cand paseste pe covorul rosu sau urca pe scena, Kendall isi pune bazele in machiajul profesionist discret.

Ca sa nu iti incarci prea mult fata, alege si tu sa inlocuiesti din cand in cand fondul de ten cu un BB cream. Intinde-l cu ajutorul unui burete oval, nu inainte sa aplici o baza de machiaj, care ajuta produsele sa reziste mai mult pe fata ta.

Nu renunta nici de aceasta data la corector si anticearcan. Kylie isi asigura cele opt ore de somn pe seara, se hidrateaza, dar ai sa vezi ca intotdeauna o sa mai ai nevoie de cateva retusuri. Pentru look-ul din imagine, satena a folosit o pudra bronzanta... stim ca si tie iti place la fel de mult nuanta ciocolatie pe care o obtii dupa cateva ore petrecute pe plaja.

Machiajul ochilor este discret si placut, iar tu il poti obtine folosind o trusa de farduri cu mai multe culori, printre care se afla verde, roz si auriu, dar si nelipsitul creion negru de ochi. Un rimel pentru volum este suficient pentru efectul de evantai. Cat despre sprancene, daca vrei sa ai un look cat mai natural, alege un creion maro deschis. Se potriveste perfect cu rujul nude folosit de Kendall.

Citește și:

Acestea fiind spuse, vrem sa stim care este tipul tau de machiaj! Preferi look-ul puternic al lui Kylie sau naturaletea lui Kendall?

Foto FrontPage: kendallandkylie, Instagram

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.