Setari Cookie-uri

BB Cream Bottega Verde - tratament hidratant iluminator: cum ni s-a părut [review cu foto]

Când eram mică admiram orice machiaj, pentru că îmi plăcea să cred că în spatele acelui rezultat este o migală care testează răbdarea și mai ales o abilitate uriașă în a ști cum să folosești ce cumperi. Acum știu că un make-up de invidiat stă mai degrabă în calitatea produselor folosite și de asta cosmeticele pe care le folosim trebuie să fie așa, nu doar potrivite tipului nostru de ten.

Dacă au ingrediente naturale care să hidrateze și să protejeze zonele sensibile ale chipului, atunci știi că ai ales ce trebuie. Așa am aflat despre BB Cream-ul Bottega Verde.

Povestea Bottega Verde și prima mea experiență cu BB Cream Bottega Verde

Povestea mea cu Bottega Verde a început în urmă cu scurt timp, să tot fie câteva luni, când am participat la un eveniment de prezentare a produselor. Nu sunt o veterană a unor astfel de întruniri, așa că m-au cucerit îndată, fără să mă las neapărat șantajată. La plecare, invitații au primit și câteva mostre, iar eu am fost cu adevărat nerăbdătoare să testez dacă promisiunile cremei BB, despre care citisem, vor fi atinse.

Așadar, mai întâi am avut un eșantion de mostră cu tratament hidratant cu acid hialuronic și rodie. Destul de sceptică, pentru că orice fond de ten, cremă sau cc cream aplicam îmi cojea fața și conferea un aspect inestetic. Nu a fost cazul și aici, motiv pentru care am decis să cumpăr un flacon întreg și să îl recomand.

Citește și:

BB Cream este prescurtarea pentru beauty blams adică un balsam de înfrumusețare creat de dermatologii care au înțeles nevoile tenului - o cremă care să acopere imperfecțiunile și să asigure totodată protecție împotriva factorilor externi. O formulă câștigătoare din mai multe puncte de vedere, cu aplicații multifuncționale, despre care poți citi aici.

Vezi mai multe detalii

BB Cream Bottega Verde – ambalajul și prima impresie

Crema cu acid hialuronic și rodie de la Bottega Verde este împachetată într-o cutie cu un aspect super elegant, în tonuri aurii cu maro, lucru care conferă un rafinament aparte. Îți lăsă cumva impresia că ai făcut o achiziție mai costisitoare. Pe cutie sunt menționate ingredientele și modul de folosire, date despre proveniență și alte informații care te vor putea ajuta să obții cele mai bune rezultate.

Citește și:

Recipientul preia aceleași tonuri și este practic, are o formă sigură în depozitare și întrebuințare. Capacul este auriu, iar flaconul de un crem pal, mai închis. O să observi că se menționează și SPF 15, ceea ce înseamnă că BB Cream Bottega Verde asigură și protecție împotriva razelor solare, are un filtru de protecție care apără tenul de efectele negative ale fotoimbătrânirii. Flaconul micuț are o cantitate de 30 de ml. Mirosul este plăcut, ușor fructat - aproape că te simți ca în grădinile toscane, de unde pare că se “fură” miresmele pentru cosmeticele din ograda Bottega Verde.

Tratament hidratant cu acid hialuronic și rodie: păreri după folosirea de BB Cream Bottega Verde

Primul lucru pe care l-am remarcat la acest produs cosmetic natural (un mix de ingrediente active: acid hialuronic pentru hidratare, extract de Bidens Pilosa, cu acțiune iluminatoare și de netezire, antioxidanți de rodie pentru protejarea tinereții tenului).

Citește și:

a fost faptul că se aplică foarte ușor. Adică te poți descurca extrem de ușor și cu degetele, fără să fie musai nevoie să te foloseți de un burete special. Desigur, în caz că optezi pentru asta, atunci eficiența va fi mai crescută. O spune o tânără ușor neîndemânatică.

Al doilea lucru pe care vreau să îl spun înspre lauda BB Cream Bottega Verde este consistența ușor lichidă, ceea ce înseamnă că se întinde extrem de ușor. Dacă la început spuneam că îmi era teamă să nu obțin același efect de scuamare, nu a fost cazul aici. Nu mai este nevoie să aplic înainte cremă pentru că are deja o densitate moale și textura pigmentată ca un produs complet de make-up. Exact ca un BB cream bun!

Vezi mai multe detalii

Odată aplicat, o să observi un efect de iluminare. Dar parcă nu asta este cel mai important, dacă doar arătă bine. Pentru că până la urmă contează și cum se simte. Nu mi s-a strâns fața, nu au rămas zone prea închise sau prea deschise și nici nu am avut neplăcerea să observ că există o diferență foarte mare între zona gâtului și cea a tenului unde s-a pus, totul părând uniform.

Citește și:

    O să menționez ca un punct în minus, doar rezistența la transfer. Bine, nici nu aș fi avut o astfel de pretenție de la un BB CreAm. Dar totul se poate restabili cu o pudră. Eu nu am folosit decât o dată, dar în rest, când am lăsat simplu, surprize neplăcute nu au fost, doar că este mai bine să previi decât să tratezi.

    De ce BB Cream Bottega Verde?

    În primul rând, recomand BB cream Bottega Verde pentru că are o formulă care se adaptează tipului tău de piele, ceea ce o face perfectă atât pentru un ten mai închis, cât și pentru unul mai deschis. Eu am testat și m-am declarat încântată de nuanțA natural - mai sunt două variante disponibile: intens și bej închis.

    Cred că mi-ar fi plăcut ceva puțin mai deschis pentru că eu am o faȚă foarte albă (deh, nu mă vede soarele foarte des), dar dacă se aplică așa cum trebuie, fără să exagerezi pentru că este nevoie doar de un strat subțire, atunci nici diferența nu este sesizabilă.

    Citește și:

      Vezi mai multe detalii

      Asta și pentru că după ceva timp, crema pare că împrumută culoarea pielii și va fi greu să îți dai seama că peste s-a aplicat ceva. Aș mai menționa că este ideal dacă nu ai imperfecțiuni majore pentru că puterea de acoperire este medie.

      Prețul de achiziție este extrem de accesibil (vezi aici prețul actual), iar noi credem că asta ar trebui să fie o variabilă de luat în seamă. Plus că durează aproape întreaga zi, iar asta este un atu bun pentru a-l recomanda, mai ales dacă ai un stil de viață activ și nu ai timp să faci retușuri de machiaj. Până la urmă știm cum este să trebuiască să te bazezi pe un produs care să se mențină multe ore pe ten.

      De ce BB Cream de la Bottega Verde? - pentru că este un all în one make-up product Perfezionatore Globale. Poate deveni noul tău produs preferat pentru a finaliza rutină de machiaj. Este potrivit oricărui tip de ten, confortabil și nu încarcă, lasă un aspect catifelat. Suficiente date, zic eu.

      Citește și:

        Foto din arhiva personală

        Vizionare placuta


        Kudika
        23 Aprilie 2018
        Echipa Kudika

        Ti-a placut acest articol?

        Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.