Setari Cookie-uri

Vedeta anului

Vedeta anului in coafura este tunsoarea bob!

Dar fie ca vorbim de un bob asimetric sau de o tunsoare retro, celebritati ca Rihanna, Keira Knightley, Cynthia Nixon, Mandy Moore, Kirsten Dunst si fashion-icon-ul Victoria Bechkam au cazut victime ale parului scurt. Mai mult decat atat, exista o serie de vedete (printre care Katie Holmes, Michelle Williams si Christina Applegate) care au reusit sa-si reinventeze look-ul sters printr-o astfel de tunsoare.

Tipuri de bob:

Conservator: mereu la moda. Taiat rotund la aceeasi lungime, aceasta tunsoare avantajeaza orice forma a fetei, fiind preferata fara breton. Aranjarea necesita o peria rotunda si spuma pentru volum.











Sofisticat:
pretentios. Breton scurt si colturi accentuate, pentru un plus de feminitate. La o astfel de tunsoare placa de intins parul este indispensabila.









Natural: onduleuri. Bob simplu fara breton, cu onduleuri naturale, Usor de intretinut, cu un ondulator si putina spuma sau ceara de par, fara a-l pieptana prea mult.

Insa indiferent de tipul de bob care vi se potriveste, parul vostru trebuie sa respecte doua reguli de aur: stralucire si naturalete! Avantajul acestei tunsori este ca, intr-o singura zi puteti sa fiti, pe rand, o adolescenta rebela, o femeie de afaceri puternica si conservatoare, o iubita senzuala si seducatoare.

Nu va ramane decat sa va lasati prada imaginatiei (sa va jucati cu forme si culori) si mai presus de toate pe mana unui stilist bun...sa nu iesiti “ciuperca” vorba unei bune prietene.

Un articol de Silvia Nistor


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Septembrie 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.