Setari Cookie-uri

Solutii rapide pentru parul nespalat

Parul gras nu ar trebui sa mai reprezinte o problema in zilele noastre! Fie ca nu ai avut timp sa il ingrijesti, fie ca ai parul de asa natura incat trebuie sa il speli in fiecare zi, nu te da inlaturi de la micile trucuri care te pot salva in cazuri de urgenta. Ai apelat pana acum la samponul uscat?

Cel mai si cel mai la indemana atunci cand vine vorba de parul gras este prinderea acestuia intr-o coada de cal simpla sau un mic coc in crestetul capului.

Dar daca in program se anunta vreo intalnire speciala, sau esti o fashionista convinsa, iar parul tau este intotdeauna aranjat altfel, atunci trebuie fii la curent cu toate modalitatile de coafare si ascundere ale parului gras, ajuns in aceasta situatie doar pentru ca ai fost mult prea ocupata sau mult prea obosita pentru a-i acorda atentia cuvenita.

Sampon uscat sau pudra de talc

Samponul uscat a devenit unul dintre cele mai vandute produse pentru par. Eu il folosesc cand plec in vacante, sau atunci cand pierd noptile in oras si ajung acasa mult prea obosita, si ma declar extrem de multumita de rezultate. Absoarbe rapid excesul de sebum, ofera volum, dar si un miros placut oricarui tip de par.

Citește și:

In schimb, nu am folosit pudra de talc. Am, totusi, prietene care apeleaza la ea si sustin ca are acelasi efect miraculos ca cel al samponului uscat. De tinut minte: pudra este recomandata doar in cazuri de urgenta si nu ar trebui sa devina o obisnuinta.

Ochelari de soare sau palarie

Ochelarii de soare sunt, probabil, accesorii nelipsite din casa unui om. Spre exemplu, eu detin doua astfel de perechi, cu toate ca nu le port niciodata, preferand privirea clara pe care mi-o ofera ai mei ochelari de vedere. Ochelarii de soare au devenit utili doar in momentul in care cea mai buna prietena mi i-a cerut ca sa ii puna pe cap pentru a-si ascunde parul usor nespalat.

Eu prefer palariile. Ma feresc de soare, de ploaie, transforma o tinuta banala intr-una super chic si ma fac sa fiu increzatoare chiar si atunci cand imi vine sa ma ascund intr-o gaura de sarpe din cauza parului meu, fie el gras sau nearanjat.

Citește și:

Bentita sau esarfa

Cine nu are acasa o bentita elastica sau o esarfa, sa isi cumpere neaparat! Bentitele sunt mereu la moda si ajuta la realizarea usoara si rapida a unor coafuri foarte dragute, dar la fel de bine ajuta si la mascarea parului pe care nu ai avut timp sa il speli.

In ceea ce priveste esarfele, acestea se pot lega in diferite moduri astfel incat parul tau o sa fie protagonistul unor coafuri de invidiat in stilul boho. Trebuie sa dau play urgent la cateva tutoriale pe Youtube ca sa invat cum ma pot salva in situatiile de urgenta.

Sursa Foto: instagram.com/nzuri_boutique

Hartie de copt sau aspirina

Pentru acasa: banala hartie de copt este un ajutor excelent daca ai parul gras. Taie doua bucati de hartie si maseaza-ti scalpul cu ele. Fibra acestui tip de hartie absoarbe sebumul si da volum parului.

In ajutorul nostru vine si aspirina. Se pune intr-o sticla cu pulverizator ceva apa si o aspirina efervescenta., se pulverizeaza solutia la radacina parului si apoi se usuca rapid cu feonul. Acidul salicilic absoarbe sebumul si ne lasa parul stralucitor si frumos.

Citește și:

Tu la ce trucuri recurgi pentru mascarea rapida a parului gras?

Sursa Foto Front Page: pixabay.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.