Setari Cookie-uri

Cum sa te machiezi ca sa acoperi cosurile

Sfaturile noastre pentru a ascunde acneea si cosurile.

Vara aceasta se poarta machiajul natural, care nu incarca tenul. In cazul in care ai probleme cu pielea, exista cateva trucuri foarte simple care te ajuta sa ascunzi aceste imperfectiuni in doar cateva secunde.

Cu o igiena foarte buna si produse potrivite, poti ascunde acneea fara a incarca porii.

Iata sfaturile noastre:

1 Foloseste produse cosmetice care nu contine ulei

Produsele cosmetice pe baza de ulei astupa porii; primul ingredient dintr-un produs de machiaj ar trebui sa fie apa.

Opteaza intotdeauna pentru produse pe baza de minerale, care absorb excesul de ulei si acopera imperfectiunile fara a incarca tenul sau a irita pielea.

2. Primerul poate face minuni

Un primer foarte bun pastreaza machiajul la locul lui intreaga zi; este recomandat sa folosesti un produs cu factor de protectie solara, in special in cazul in care tenul este iritat. Expunerea la soare poate incetini procesul de vindecare.

Citește și:

3. Asigura-te ca folosesti corectorul potrivit

Foloseste un corector care se potriveste cu tonul pielii tale. Anticearcanul prea deschis sau prea intunecat, nu va ascunde zonele cu probleme de pe fata, ci din contra, le va sc oate in evidenta.

In cazul in care inca nu ai gasit corectorul perfect, amesteca doua nuante de produs pentru a ajunge la o culoare care sa se potriveasca cu pielea ta.

4. Alege un fond de ten potrivit

Dupa folosirea corectorului, aplica fondul de ten. Punem o cantitate mica de produs pe degete, apoi intindem fondul de ten pe intreaga fata din centrul fetei catre exterior. Este important sa folosesti cat mai putin cu putinta, intinzandu-l nu doar pe zona fetei, ci si pe gat si decolteu.

Sfat: Daca este necesar, pentru o mai buna acoperire, aplica din nou o cantitate mica de fond de ten insa doar dupa ce ai asteptat cateva minute pentru ca produsul sa se usuce si doar pe zonele predispuse la imperfectiuni.

Citește și:

Fondul de ten corector cu actiune de nivelare 16h de la Dermablend [Corectare 3D] de la Vichy (dermablend.vichy.ro) este un produs revolutionar, cu o acoperire ridicata a imperfectiunilor in relief.

5. Pudra pulbere este necesara

Pentru un ten cu probleme, pudra pulbere este absolut necesara. Aceasta matifiaza tenul si acopera in intregime toate imperfectiunile.

foto prima pagina: Oleg Gekman, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
2 Iunie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.