Setari Cookie-uri

Trucuri de corectare pentru imperfectiunile pielii

Sfaturile noastre foarte simple pentru a ascunde cosurile si a corecta imperfectiunile pielii.

Vara aceasta se poarta machiajul natural – o veste extraordinara pentru femeile fara cosuri si probleme ale tenului. Insa, in momentul in care esti in cealalta tabara lucrurile stau complet diferit. Din fericire, exista numeroase tips and tricks pentru a ascunde cosurile si a corecta problemele tenului fara ca pielea sa para incarcata.

Iata care sunt sfaturile noastre:

Trucul 1: Foloseste intotdeauna un demachiant delicat

Alege un produs cosmetic demachiant delicat pentru fata ta. Nu folosi substante de curatat puternice precum scruburile deoarece acestea iti pot rani tenul; de asemenea, nu cumpara niciodata un demachiant care contine alcool.

Sfat: Demachiaza intotdeauna tenul atat seara, inainte de culcare, cat si dimineata, inainte de a aplica machiajul.

Clateste fata doar cu apa calduta; apa fierbinte poate usca pielea.

Citește și:

Trucul 2: Hidrateaza dupa curatare

Dupa curatarea tenului, asigura-te ca oferi tenului tau hidratarea de care are nevoie. Foloseste o crema destinata tipului de ten seara, dupa demachiere. Poti aplica acest produs cosmetic si dimineata, dupa ce te speli pe fata, insa concentreaza-te in principal asupra zonelor uscate.

Trucul 3: Foloseste intotdeauna baza de machiaj si corector

Foloseste o baza de machiaj - aceasta trebuie aplicata intotdeauna inaintea corectorului pentru a ajuta la acoperirea imperfectiunilor; alege un primer galben sau verde deoarece acesta contracareaza roseata.

Cu o pensula, aplica suficient produs incat sa acoperi zonele cu probleme, insa nu foarte mult pentru a nu incarca tenul. Pentru o acoperire uniforma, foloseste degetele sau un tampon de bumbac.

Urmatorul pas este folosirea corectorului; acesta trebuie sa fie intr-o nuanta cat mai apropiata de tonul pielii.

Citește și:

Sfat: Atunci cand cumperi un corector, testeaza-l pe incheietura mainii pentru a te asigura ca se potriveste pielii tale. De asemenea, daca stai foarte mult la soare in timpul verii, este recomandat sa schimbi corectorul folosit iarna/ primavara (deoarece acesta nu se va potrivi cu tenul tau bronzat).

Trucul 4: Foloseste un fon de ten potrivit

Este foarte important sa folosesti un fond de ten care sa se potriveasca pielii tale. Ia o cantitate mica de produs pe degete si aplica pe intreaga fata, coborand apoi pe linia gatului si a decolteului.

Fondul de ten corector cu actiune de nivelare 16h de la Dermablend [Corectare 3D] de la Vichy (dermablend.vichy.ro) este un produs revolutionar, cu o acoperire ridicata a imperfectiunilor in relief.

Vizionare placuta


Kudika
6 Iunie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.