Advertorial

Minuni oceanice. Culorile hipnotice ale oceanelor se regasesc in talismanul Picatura Stralucitoare albastru-verzui, clipsul Eleganta Stralucitoare albastru-verzui si in talsimanul Stea de Mare verde-menta. Pietrele pretioase taiate cu maiestrie creeaza texturi si lumini atragatoare, iar stelele de mare stralucitoare prezinta o scena fantastica in miniatura a vietii subacvatice.

Valuri de frumusete. Sclipirea specifica marii se regaseste in inelul statement Ocean stralucitor. Pietrele pretioase de culoarea mentei il impodobesc ca niste picaturi de apa stralucitoare, ondulate precum valurile, generand lumini si adancimi spectaculoase.

Flori orientale. Delicati si infrumusetati in detaliu cu petale sclipitoare, incrustate, cerceii si inelul Floare Orientala reprezinta simbolul florilor micro, cu influente din Orientul Indepartat.

Lotus legendar. Pandantivul Floare Orientala reflecta cel mai bine imprimeul floral traditional asiatic. Floarea lotus pare „stearsa” de o ploaie tropicala datorita emailului diafan, rosu aprins.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: