Setari Cookie-uri

Test it: Mascara

In urma cu o saptamana testam ceaiurile de slabit si va invitam sa ne povestiti cum va "intelegeti" cu diferite mascara. Iata parerile pe care le-am primit:

In urma cu o saptamana testam ceaiurile de slabit si va invitam sa ne povestiti cum va "intelegeti" cu diferite mascara. Iata parerile pe care le-am primit:

Boots no7 longer lashes


Eu am genele destul de lungi, insa daca nu le rimelez nu sunt puse in evidenta. Din acest motiv m-am imprietenit cu mascara... de la Boots. Nu alungeste fantastic de mult, prin urmare acelea dintre voi care mizati pe acest efect nu veti fi multumite. Insa da volum genelor care capata un aspect inocent. Este foarte natural si da acel aspect de “gene de caprioara” care mie una mi se par foarte sexy. In orice caz eu, care folosesc un machiaj foarte natural il apreciez mult si cred ca si barbatii prefera o femeie care sa arate bine desi nu pare machiata (chiar daca folosesc doua nuante de fond de ten, blush, fard, mascara, ruj, samd rezultatul pare a fi o fata naturala). Eu sunt de parere ca pentru acest motiv au fost inventate cosmeticele: ca sa pari frumoasa natural, chiar daca ai mici defecte. Nu suport produsele care te fac sa pari artificiala.

Anca

Define a Lash de la Maybelline New York

La inceput m-a atras periuta: este flexibila si de “muleaza” pe forma genelor. Eu nu sunt foarte indemanatica la capitolul machiaj si tot timpul ma murdaream cu rimel, iar apoi cand stergeam, stergeam cu tot cu fond de ten si intr-un final trebuia sa o iau iar de la capat. Bun. Deci periuta este punctul forte: nu te murdaresti si te poti rimela de la baza genelor ceea ce da un efect de volum. Punctul forte numarul doi: lungeste genele si le lungeste mult! Si, la punctul forte numarul 3: nu incarca genele iar eu apreciez foarte mult aceasta calitate fiindca am avut prea multe mascara care formau acele brobonele care deranjeaza cand inchizi ochii si arata si groaznic de parca ti-ai pune o eticheta pe fata “Uite! M-am dat cu rimel!”

Partea proasta e ca se usuca foarte repede. Mai mult de o luna n-ai cum sa-l folosesti, sau cel putin, nu mai ai parte de acelasi rezultat!

Sfatul redactiei: Picura un strop de parfum in rimelul tau si il vei fluidiza. Astfel vei revigora un rimel mai uscat. Ai grija sa nu intre apoi in ochi fiindca va ustura foarte tare!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Octombrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.