Setari Cookie-uri

Test it: Mascara

In urma cu o saptamana testam ceaiurile de slabit si va invitam sa ne povestiti cum va "intelegeti" cu diferite mascara. Iata parerile pe care le-am primit:

Un alt sfat este sa nu agitati aplicatorul in tub, iar atunci cand te rimelezi incearca sa acoperi tubul fiindca uscarea rapida se datoreaza contactului prelungit cu aerul. Aceste sfaturi sunt valabile pentru toate tipurile de mascara

Ramona

Volume Shocking Brosse Exacte de la L'Oreal

E cel mai tare rimel din lume! Imi face genele kilometrice, dese, cu volum! E genial! Vara il folosesc pe cel rezistent la apa si tot pe acesta il folosesc si iarna cand ninge si imi intra fulgii in ochi.

Cred ca este cel mai bun produs de pe piata, desi are defectele lui. Poate ca nu folosesc demachiantul care trebuie, insa niciodata seara nu reusesc sa-l scot cu totul. E rezistent, ce sa zic! Din acest motiv ma trezesc in fiecare dimineata cu ochi de “corb” si ma mai demachiez inca o data. Acesta este motivul pentru care nu ma dau cu rimel cand dorm la iubitul meu. S-ar speria daca m-ar vedea asa dimineata!

In plus, daca imi refac machiajul pe parcursul zilei, genele se incarca foarte tare si nu mai scot rimelul nici cu spaclul, ce sa mai vorbim de demachiant!

Sfatul redactiei: Ai cazut in pacatul excesului. Intelegem ca iti doresti gene lungi, insa nu ai ce cauta cu aplicatorul de mai mult de doua ori zilnic. Mascara nu necesita reinoire pe parcursul zilei, iar daca simti nevoia neaparat, poti folosi o periuta de gene fara rimel pentru a le ordona.

Bia

SuperFull Mascara de la Avon

E cel mai bun produs de la Avon. In general, mascara de la Avon este buna. Si ieftin pe deasupra! Avantajul, pe langa pret, este ca nu lipeste genele si chiar le alungeste destul de mult. Nu prea curge si nu se intinde. E de ajuns sa te dai o singura data si arata bine. Altfel spus, raportul pret-calitate este excelent.

Partea proasta, dar nu tragica este ca nu e genul de rimel care sa-ti dea o privire de "diva". Arata bine, arata natural, dar pentru un look extravagant, de noapte, nu prea poti conta pe el.

Gabi

Saptamana viitoare...

Pentru ca sezonul rece bate la usa, vrem sa ne pregatim cu cele mai bune produse pentru hidratarea tenului. In acest sens, va invitam sa ne povestiti care crema hidratanta pentru fata v-a multumit. Trimite-ne parerea ta pe office@kudika.ro
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Octombrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.