Setari Cookie-uri

Coada impletita!

Poate pentru multi pare o coafura naiva si puerila, insa coada impletita si-a facut aparitia din ce in se mai des in ultima perioada pe podiumurile de moda, in cadrul prezentarilor orchestrate chiar si de cei mai renumiti designeri din lume. La baza deciziei acestora de a introduce in colectiile lor pentru actualul sezon toamna-iarna coafurile construite pornind de la ideea de coada impletita, a stat look-ul fresh, copilaresc si aparent neglijent emanat. Coada impletita transmite acea feminitate si ingenuitate de care aveau atata nevoie marile case de moda pentru a-si revigora colectiile.

- Impletitura franceza (spic) - una dintre cele mai sofisticate, rafinate si mai sic impletituri. Pentru a realiza aceasta impletitura trebuie sa incepeti din varful capului, prin alegerea a trei suvite mici si aproximativ identice, de la suprafata. Continuati cu impletirea parului, adaugand suvita din dreapta peste cea din mijloc si apoi cea din stanga peste cea din mijloc. Dupa aceasta prima etapa, in mana dreapta mai luati o suvita de par si repetati procedura, si la fel si in mana stanga. Continuati alternarea, luand cate o noua suvita din parti de fiecare data. Cand ati ajuns la baza capului, moment in care ar trebui sa aveti tot parul impletit, continuati cu o impletitura simpla.

Un stil flexibil, care poate fi “purtat” cu succes in zilele toride de vara, lasand fata libera si ferind-o de efectele atat de inestetice ale transpiratiei, si in orice ocazie: la fitness, la scoala, la birou, la petreceri, la film, in club etc. Ramane deci la latitudinea voastra sa o puneti in valoare!

Recomandari:

Parul se impleteste cel mai bine si mai usor cat este umed, adica mai flexibil decat de obicei.

Pentru a strange parul nu folositi elastice foarte rigide, pentru a evita casarea firelor si pentru a putea, in caz de nevoie, reface coafura. Optati pentru accesorii adecvate, cum ar fi, exceptand bineinteles elasticele moi, bentitele din material sau clemele pentru par.

Un articol de Silvia Nistor
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Octombrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.