Setari Cookie-uri

Advertorial Secrete de frumusete: apa micelara

Beneficiile incredibile ale apei micelare pentru tenul tau.

Primul si cel mai important pas in ingrijirea tenului il reprezinta indepartarea impuritatilor. Specialistii ne recomanda sa curatam foarte bine tenul atat dimineata, cat si seara, pentru a indeparta celulele moarte, bacteriile, praful si sebumul in exces. Inca de mici am fost invatate de mamici si de bunici sa folosim apa si clasicul sapun si sa spalam foarte pana cand pielea incepe sa "scartaie". Ceea ce ele nu ne-au invatat este cat de daunatoare sunt apa si sapunul pentru tenul nostru.

Desi indeparteaza impuritatile de pe fata, majoritatea sapunurilor contin ingrediente care usuca tenul, dezvolta eczeme sau acnee si chiar accentueaza ridurile. Un alt dezavantaj al sapunurilor este faptul ca exfoliaza in exces si indeparteaza in totalitate sebumul care mentine elasticitatea tenului.

Daca nu folosim apa si sapun… atunci cum ne putem curata tenul?

Apa micelara este un produs cosmetic pe care orice femeie ar trebui sa il foloseasca in rutina de ingrijire; aceasta curata foarte bine chiar si cel mai dificil machiaj (pana si mascara rezistenta la apa poate fi indepartata cu usurinta), fara frecare si fara sa usuce tenul.

Garnier a lansat pe piata 2 tipuri de apa micelara in 3 formate: apa micelara dedicata tipului normal si sensibil si apa micelara din gama Pure Active dedicata tenului gras si cu imperfectiuni.

Beneficiile apei micelare sunt incredibile:

1. Indeparteaza foarte bine machiajul

Apa micelara este recomandata ca demachiant in indepartarea machiajului. Cu doar cateva picaturi pe o discheta curata aceasta indeparteaza machiajul, impuritatile, sebumul si sa lasi tenul curat si hidratat.

Este important sa folosim apa micelara atat seara, inainte de a merge la culcare, cat si dimineata, inainte de a aplica machiaj (in timpul noptii, tenul secreta sebum care trebuie indepartat inainte de a aplica machiajul de zi).

2. Hidrateaza si hraneste pielea in profunzime

Fara sapun, alcool sau alte substante chimice dure care usuca pielea, apa micelara reuseste sa hidrateze foarte bine tenul. Aceasta are o compozitie lejera, este non-iritanta si poate fi folosita chiar si pe cea mai sensibila pielea.

3. Curata in profunzime tenul

Agentii de curatare din apa micelara actioneaza foarte bine asupra sebumului si substantelor pe baza de ceara din produsele de machiaj care cauzeaza aparitia cosurilor.

Un mare beneficiu al apei micelare este faptul ca actioneaza bland asupra tenului si nu provoaca roseata sau iritatii (asa cum fac demachiantele sau cremele abrazive).

Testeaza si tu apa micelara de la Garnier potrivita tipului tau de ten

Testeaza GRATUIT Apa Micelara potrivita tipului tau de ten!

Inscrie-te pe www.apamicelara.garnier.ro pentru testarea apei micelare pentru tipul tau de ten. In cazul in care nu stii ce produs ti se potriveste, poti face quiz-ul care iti spune ce tip de ten ai.

Convinge macar o prietena sa spuna “Adio” apei dure si puteti castiga fiecare apa micelara pentru 1 an.

foto prima pagina: AXL, Shutterstock


Kudika
29 Iulie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.