Setari Cookie-uri

Parul la serviciu: 3 coafuri job-style, gata in 10 minute, de facut acasa

Coada, ponytail sau coc asimetric - iata trei modele de hair-style chic

Invata in cativa pasi simpli sa iti faci singura parul acasa! Iata trei coafuri la indemana oricui, pe care le poti realiza singura, acasa, pret de cateva minute. Ce zici, incercam impreuna?

Diminetile de luni pana vineri sunt un adevarat haos. Trezirea, dusul, toaleta unei noi zile! Apoi alegerea tinutei – uf, cate minute ai petrecut in fata dressingului! Aproape ca vezi urmele pe parchet… Si-apoi machiaza-te, fa-ti coafura. Arunca un ochi in oglinda in timp ce faci mental planul zilei si apuci geanta, in timp ce usa se inchide in urma ta! Pana la lift, deja ai obosit, nu-i asa? Si parca nici machiajul nu mai e atat de proaspat iar parul… parul se incapataneaza sa stea asa cum l-ai asezat tu in baie, in fata oglinzii. Ce e de facut? In ceea ce priveste tinuta, poti salva minute pretioase, pregatind de seara hainele si accesoriile. In ceea ce priveste machiajul si parul, insa, cateodata pare aproape imposibil sa-ti iasa ca la salon, nu? Ei bine, nu! Am ales pentru tine – si pretiosul timp al fiecarei dimineti – trei coafuri potrivite la serviciu, pe care le poti realiza in cateva minute. Cu tot cu produse de styling ce te ajuta sa ajungi la acel look si accesoriile potrivite de un hair-style de vedeta!

Citește și:

1. Incepe prin a defini o carare, intr-o parte, cu ajutorul unui pieptane subtire. In partea in care ai adunat mai mult par, aduna o suvita groasa si prinde-o cu o clama, sa nu te incurci! Alege din ambele parti, fix de deasupra urechii, cate o suvita groasa si imbina-le, pieptanandu-le, intr-o coada de tip ponytail, la spate. Rasuceste aceasta coada de 2-3 ori si prinde-o cu agrafe mici de restul parului, la baza capului. Adu suvita lasata in fata si prinde-o peste sau sub coada. Poti face aceasta coafura fashionable cu ajutorul unei funde mari. Adauga un puf-doua de fixativ, pentru ca acest look sa tina toata ziua.

Pieptene, 22 lei

Clama, 51,21 lei

Agrafe, 12,99 lei

Accesoriu par funda, 13,33 euro

Spray fixativ, 14, 99

2. Aduna-ti tot parul in crestetul capului, intr-o cada de cal, inalta. Prinde-l cu ajutorul unui accesoriu stralucitor. Creeaza un spatiu la mijlocul cozii, la baza, si treci coada prin spatiul acela. Poti fie sa tragi toata coada si sa obtii un efect de rasucire, fie sa lasi jumatate trecuta si jumatate nu, in “cascada” – a doua varianta este potrivita femeilor cu parul ondulat. Iti poti ondula parul cu ajutorul unui ondulator, in cateva minute. Daca vrei sa fixezi buclele – pe care le poti defini cu ajutorul unei spume de par - o poti face cu ajutorul unor accesorii chic, cu detalii metalice.

Citește și:

Accesoriu stralucitor, 8 euro

Ondulator, 288,92 lei

Spuma de par, 77, 22

Accesoriu metalic, 13,33 euro

3. Aduna-ti parul intr-o coada la baza gatului, dar intr-o parte. Foloseste o gogoasa de par – acel accesoriu rotund cu o gaura in mijloc - si trece coada prin ele, ruland parul pe masura ce urci catre baza cozii. Vei obtine intr-un final un coc asimetric de toata frumusetea. Adauga un accesoriu de cap cu detaliu pe partea opusa cocului, sau o voaleta ori accesorii florale fix pe coc. Defineste usor suvitele cocului, folosind ceara de par in prealabil.

Gogoasa par, 8 lei

Accesoriu floral, 10,67 euro

Ceara de par, 49 lei

foto prima pagina: bikeriderlondon, Shutterstock

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.