Setari Cookie-uri

Sanziana, cum este in viata ta plina de culori?

Sanziana Iacob, partea feminina a blog-ului "Indragostiti in bucatarie" si cea blonda a blog-ului "Black White Style", mi-a vorbit despre viata ei colorata, despre cum sa isi alege outfit-urile si cum isi ingrijeste parul, dar si despre cum poti avea o relatie frumoasa si de lunga durata.

Pe frumoasa Sanziana nu am avut ocazia sa o cunosc personal. O stiu din videoclipuri (Crush & Alexandra Ungureanu - C'est la Vie, Fly Project - Toca, Toca, Gojira & Planet H feat. Deliric - Fugi), iar de fiecare data cand vreau sa ma binedispun si sa ma inspir ma uit pe conturile ei de Facebook si Instagram.

Frumusete, culoare, pofta de viata, iubire si bunatate... toate acestea se regasesc in fotografiile Sanzianei si, fara sa iti dai seama, te cuprinde o stare de bine cand le privesti.

Sanziana este urmarita de mii de tinere din toata tara, acesta fiind un motiv in plus pentru care am vrut sa ii iau interviu si sa "fur" cateva sfaturi de infrumusetare, ingrijire si cum sa ai grija de relatia de cuplu.

Buna, Sanziana! Ma bucur mult ca ai acceptat invitatia mea si iti multumesc pentru asta. Prima intrebare care imi vine in minte este urmatoarea: "Cum este in viata ta plina de culori?".

Citește și:

Sanziana Iacob

Sincera sa fiu, o mare parte din “vina” pentru starea mea de fericire o au oamenii din jurul meu. In primul rand parintii mei sunt oameni extraordinar de pozitivi, veseli si haiosi, care mi-au influentat felul de a fi prin propriul lor exemplu inca din copilarie. Probabil ca suntem la fel ca mediul in care traim. Apoi am avut norocul sa ajung in momentul de fata sa am numai prieteni extraordinari in jur, oameni foarte misto de la care am invatat numai lucruri bune si care m-au ajutat sa evoluez foarte mult. Iubitul meu de asemenea scoate la suprafata doar ce-i mai bun din mine. Sunt foarte recunoscatoare pentru toate sufletele frumoase din viata mea!


Ca toate celelalte fete care te urmaresc, si eu sunt atrasa de felul in care te machiezi si outfit-urile pe care le porti. Si as vrea sa vorbim despre asta. Care sunt piesele in care te simti cel mai bine?

Citește și:

Skinny jeans cu talie inalta si sneakersi.

Cum arata tinuta ta pentru o seara petrecuta in oras cu prietenele?

Ah, depinde foarte mult de locul in care mergem si de starea pe care o am. Probabil ca inainte sa iesim vorbim pe whatsapp si hotaram daca ne imbracam elegant sau nu, daca purtam tocuri sau tenisi, sa nu existe discrepante (n.r.: rade). Eu probabil as opta pentru o tinuta chic, dar lejera.

Sanziana Iacob

Ce nu recomanzi tinerelor sa poarte in materie de haine?

Nu le recomand sa poarte haine care nu le reprezinta. Cred ca hainele in care te simti bine te fac sa arati cel mai bine si mai cred ca fiecare are dreptul sa poarte absolut orice ii trece prin cap, fara sa urmeze 100 de reguli si fara sa fie judecat de altii. Mie imi plac oamenii liberi.

Trecand la machiaj, as vrea sa aflu care este procesul tau de ingrijire a tenului?

In ultima vreme am folosit numai Avene si Bioderma pentru ten sensibil. Ma inteleg foarte bine cu ele. Zi de zi ma demachiez cu apa micelara, demachiant crema, apoi folosesc o crema de fata si una care se aplica in jurul ochilor. Cam atat, nimic iesit din comun. Ideea e sa nu ratezi sa-ti cureti fata, indiferent de cat de obosita ai ajuns acasa, caci dup’aia pielea ta sufera o saptamana (n.r.: rade).

Citește și:

Stiu ca ai urmat cursurile unei scoli de make-up. Care a fost cel mai greu machiaj pe care l-ai realizat?

Da, am facut cursuri de incepatori, apoi de avansati la Diana Ionescu Make-up Studio. Chiar in weekend am fost tot la Diana la un Masterclass cu tema Bridal Make-up. Cel mai greu machiaj pe care l-am facut a fost machiajul transformational, DragQueen, in care transformi trasaturile unui barbat in trasaturi de femeie. Pur si simplu ii schimbi fizionomia fetei prin machiaj.


Ne-ai putea ajuta cu realizarea acestui machiaj, care mie personal imi place foarte mult?!

Sanziana Iacob

Paaaai, l-am facut acum cateva luni si nu-mi aduc aminte exact, dar cred ca am folosit fond de ten Rimmel Match Perfection, blush de la Benefit, gel de sprancene de la NYX, ruj velvet de la Bourjois, la ochi fard maro peste care am pus un pigment cu glitter de la Glasel Visage si creion verde pe zona umeda a pleoapei inferioare.

Citește și:

    Huh! Am reusit sa le zic pe toate.


    Eu sunt blonda, iar tu ai un blond superb Cum ti-l intretii? Si blondul stralucitor, dar si parul sanatos.

    Paaaaai, nu e chiar atat de sanatos cum as vrea eu, sincer nu cred ca exista par blond foarte sanatos.

    In primul rand sa stii ca ma vopsesc acasa cu Garnier Blond Ultra Diamant, aplicat doar pe radacina in fiecare luna si incerc sa-mi pun masti cu ulei de argan cat de des pot.

    De asemenea, folosesc un uscator de par pe baza de ioni care nu deshidrateaza firul atunci cand te usuci.

    Sanziana Iacob


    Ce culori ar trebui sa poarte fetele blonde si ce nuante ar trebui sa foloseasca in machiaj fetele cu ochi albastri?

    Albastrul, fiind culoare rece, face foarte bine contrast cu toate culorile calde, asa ca maro, auriu, portocaliu, aramiu, burgundy mie-mi plac foarte mult. Cat despre culorile pe care trebuie sa le poarte fetele blonde, nu cred ca este o regula, sau este dar nu m-a interesat pe mine. Fiecare stie cel mai bine ce i se potriveste.

    Citește și:

      Care este definitia ta proprie la frumusete?

      Frumos este omul BUN si Vesel, langa care-ti vine sa stai si sa nu mai pleci. Asa cred eu. Frumusete mai este si tot ce lasa Dumnezeu in jurul nostru ca sa avem de ce ne minuna: apusuri roz-aurii, cer senin cu nori de frisca, flori delicate, pasari cu pene “pictate”, fluturi, libelule, licurici, paduri, fulgi de nea incredibili, miros de pamant umed etc.

      Nu cu mult timp in urma ai lansat un nou proiect – Indragostiti in bucatarie. Cand ti-ai descoperit pasiunea pentru gatit?

      Daaaa! Paaaai, sa incepem cu inceputul. Anul trecut a inceput povestea de dragoste dintre mine si iubitul meu, Chef Alexandru Iacob.

      El este unul dintre cei mai buni bucatari din Romania si nu zic asta doar pentru ca e prietenul meu, hahahaha, chiar e!

      Ideea e ca eu nu stiam sa gatesc absolut NIMIC atunci cand m-am mutat cu el si l-am rugat in timpul liber sa exerseze cu mine cateva retete simple, sa reusesc cat de cat atunci cand nu e el acasa sa pot sa-mi fac singura ceva, sa nu mor de foame. Si uite asa mi-a venit ideea sa fotografiez tot ce-mi arata si sa punem asta pe un blog, sa invete si altii in acelasi timp cu mine.

      Citește și:

        Asa a luat nastere proiectul www.indragostitiinbucatarie.ro.

        Sanziana Iacob si Chef Alexandru iacob

        Sursa Foto: facebook.com/olgathomasromania


        Aveti si retete proprii?

        Cam 90% din retetele de pe blog sunt retete proprii. Ultima care-mi vine in minte de pe blog e salata cu pepene galben, castraveti, branza, busuioc si curcan afumat.

        Este adevarat ca dragostea trece prin stomac?

        Daaaaaaaa! Alex stie ca nu poate sa se inteleaga cu mine atunci cand mi-e foame. Dupa ce mananc ma transform la 180 de grade intr-o fiinta adorabila! (n.r.: rade) Si mama mea spune mereu ca omul care mananca pe saturate e un om relaxat.

        Care este reteta ta pentru o relatie frumoasa si de lunga durata?

        Intr-o relatie de lunga durata cred ca trebuie mereu intretinuta iubirea si crescuta exact ca pe un bebelus, cu multa grija. Nu prea vin lucrurile de la sine, trebuie depus efort de ambele parti, chiar daca dupa un timp ajungi sa crezi ca dragostea ti se cuvine si-ti vine sa te culci linistit pe o ureche ca totul e bine.

        Sa nu incetezi sa faci lucrurile pe care le faceai la inceput cand erai indragostit, sa nu uiti sa fii recunoscator pentru persoana de langa tine si sa nu uiti sa-ti arati recunostinta zilnic, prin cuvinte si gesturi mici.

        Eu mereu spun sa nu lasam dragostea noastra sa se transforme intr-una plictisitoare, banala, obisnuita. Vreau mereu sa avem o dragoste extraordinara!

        In final, as vrea sa le transmiti un mesaj celor care au citit interviul, dar cum numai tu stii sa o faci: in stilul tau vesel.

        Mesajul meu pentru tine, cea care citesti acum aceste randuri, este urmatorul: Fii mereu buna si blanda cu tine!

        Pune-ti pe birou o poza cu tine de cand erai micuta si uita-te mereu la ea. Copilul ala micut e in inima ta, inchide ochii, ia-l in brate si spune-i ca-l iubesti.

        Sanziana Iacob


        Mai multe sfaturi despre fashion si beauty de la Sanziana Iacob gasiti pe blog-ul blackwhitestyle.ro.

        Vizionare placuta


        Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

        Ti-a placut acest articol?

        Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.