Setari Cookie-uri

Advertorial Fericire in 3 pasi: Iubeste, zambeste, ingrijeste!

Descopera secretul fericirii!

Fiecare dintre noi se afla in cautarea fericirii insa ritmul agitat in care traim poate parea o piedica in atingerea acestui scop. Astfel, fericirea a devenit parca un cuvant prea mare si ne multumim cu micile bucurii care ne sunt la indemana. In ciuda acestor aspecte, menirea noastra a tuturor este sa fim fericiti si sa facem tot ce ne sta in putere in acest sens, fara a-i opri pe cei din jurul nostru sa faca acelasi lucru. Dincolo de cuvintele mari, de profetiile autoimplinite si de filozofia nihilista pe care o adoptam chiar si fara sa ne dam seama, fericirea este mai aproape decat pare si pana la ea sunt doar 3 pasi simpli de parcurs: iubirea, zambetul, ingrijirea!

Iubeste!

Unicul lucru care ne apartine este iubirea pe care o daruim, spune Isabel Allende. Prin urmare, primul pas catre fericire nu poate fi altul decat iubirea, in orice forma ar fi aceasta prezenta in viata ta. Iubirea presupune curaj, cu atat mai mult cu cat este neconditionata iar curajul se afla in sufletul tau, asa cum se afla in sufletul fiecarei femei. Indrazneste sa ii iubesti pe oamenii din jurul tau si arata-le acest lucru inainte sa fie prea tarziu.

Asuma-ti riscul si spune din tot sufletul te iubesc! Chiar si atunci cand lucrurile nu au finalul asteptat, e infinit mai bine sa regreti tot ce ai facut decat tot ce nu ai apucat sa faci si sa spui. Dovezile de iubire catre cei dragi nu trebuie sa fie neaparat gesturi publice si coplesitoare, cadouri costisitoare sau declaratii de dragoste spuse in loc de buna dimineata.

Dragostea adevarata se vede in gesturile mici pe care le faci in fiecare zi pentru persoanele pe care le iubesti pentru ca iti doresti sa le faci, nu pentru ca trebuie sau pentru ca asta asteapta ceilalti din jurul tau. Iubirea se vede in zambetul oferit cu sinceritate, in cafeaua preparata in fiecare dimineata si in grija pe care le-o porti. Ai grija de zambetele femeilor dragi din viata ta si ofera-le gama de ingrijire Liftactiv de la Vichy, astfel incat pe chipurile lor sa se vada doar surasul, nu ridurile.

Zambeste!

Zambetul este arma de seductie care nu greseste niciodata si cheia succesului tau. Zambeste cu incredere in fiecare zi pentru ca un gest atat de simplu iti poate aduce numeroase beneficii, inclusiv in zilele in care nu aivrea sa te dai jos din pat. Priveste diminetile ca pe inceputul unei aventuri pe care trebuie sa o traiesti ca sa te imbogatesti spiritual!

Dincolo de usa ta, te asteapta oameni noi, prieteni de-o viata si chiar marea dragoste insa pentru a le intampina pe toate acestea asa cum se cuvine, nu porni la drum incruntata. Fiecare zambet este insotit de o poveste semnata de tine, nu de riduri de incruntare!

Ingrijeste!

Tu esti cea mai buna prietena a ta si iti esti datoare cu implinirea tuturor acestor trei sarcini: iubeste-te intai pe tine ca sa dai voie sa fii iubita, zambeste in fiecare zi pentru tine si pentru ceilalti si ai grija de tine, pe interior si la suprafata.

Gama Liftactiv de la Vichy are grija de tenul tau, oferindu-i ingrijirea de care are nevoie, astfel incat tu sa iti poti folosi cu incredere arma secreta: zambetul.


Foto prima pagina BestPhotoStudio/ Shutterstock


Kudika
1 Noiembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.