Setari Cookie-uri

Fa-ti propriul salon de infrumusetare la tine acasa!

Ti-am pregatit lista cu electronicele pentru ingrijire personala de care ai nevoie acasa ca sa economisesti timp si bani.

Sa avem 1-2 oameni in camera alaturata dormitorului nostru, care sa se asigure ca nu parasim niciodata casa fara sa avem un look de invidiat, este un vis mult prea indraznet.

Insa, cu putina vointa si rabdare putem sa ne ajutam singure cu produsele profesioniste care ne stau la dispozitie in magazinele online.

O placa de par, un ondulator, un aparat de epilat sunt trei dintre cele cele mai importante produse electronice de care o femeie are nevoie ca sa se simta bine in pielea ei.

Trusa de coafat

Uscator de par, ondulator si placa pentru indreptarea parului. Daca le ai pe acestea trei + un strop de imaginatie si vointa, nu vei mai avea nevoie sa mergi vreodata la salon.

Pe Youtube vei gasi o sumedenie de tutoriale care te invata pas cu pas cum poti ajunge la coafura pe care ti-o doresti. Trebuie doar sa vrei sa te ajuti singura!

Trusa de coafat

Trusa de coafat Remington: 199 lei

Citește și:

Uscator de par + placa de par: 168 lei

Aparate pentru indreptat parul

Stiu ca nu poti iesi din casa fara sa iti indrepti parul, este si situatia mea, insa incearca sa folosesti produse de ingrijire si pentru protectie inainte si dupa folosirea placii de par.

Daca vrei sa faci o pauza de la placa, poti opta pentru o perie electrica care netezeste parul si ii ofera volum in acelasi timp.

Aparate pentru indreptat parul

Perie electrica pentru indreptarea parului: 119 lei

Placa de indreptat parul: 179 lei

Ingijire personala

Stii momentul ala cand ai pielea atat de fina incat abia daca iti poti lua tu mainile de pe tine?

Ei bine, un epilator bun face minuni, la fel cum face si doamna de la salonul de cosmetica. Efectul este pe termen lung, pielea ramane catifelata, iar folosirea unui astfel de produs previne reaparitia parului nedorit.

Ai incercat pana acum peria pentru curatarea faciala? Inlatura particulele de murdarie si de machiaj mai in profunzime decat orice metoda manuala de curatare a pielii.

Citește și:

Ingijire personala: Epilatoare + perie pentru curatarea fetei

Perie pentru curatarea tenului: 200 lei

Epilator Philips: 159 lei

Epilator Philips: 1084 lei


Crede-ma, o sa iti simplifici viata ajutandu-te singura! Nimeni nu poate sa aiba grija de tine si sa iti ofere rezultatul pe care il doresti mai bine decat ai face-o tu.

Sursa Foto Front Page: shutterstock.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.