Setari Cookie-uri

Beauty News

Ca in fiecare luna, Kudika te tine la curent cu ultimele noutati in materie de frumusete! Afla astazi care sunt noutatile in frumusete pentru luna mai!

Protectie solara tridimensionala de la Eucerin: UVA/UVB/ Licochalcon
Noua gama de protectie solara de la Eucerin fortifica structura pielii in profunzime si o protejeaza de efectele nocive ale soarelui prin sistemul unic ce foloseste ingredientul natural Licochalcon. Produsele vedeta ale gamei sunt Gelul crema impotriva alergiilor solare SPF 25 si Fluidul matifiant SPF 30, ce poate fi si o excelenta baza de machiaj.
Licochalconul este un puternic antioxidant si creeaza un mecanism de protectie impotriva radicalilor liberi indusi de radiatiile UV. S-a demonstrat clinic ca acest ingredient activ, extras din lemn dulce, protejeaza celulele din straturile profunde ale pielii impotriva efectelor nocive ale soarelui. Textura usoara se absoarbe rapid, protejand atat straturile superioare ale pielii, cat si pe cele inferioare.
Gama este imbogatita cu un produs inovativ special creat pentru pielea sensibila si predispusa la alergii: Gelul crema impotriva alergiilor solare SPF 25 ce contine puternicul antioxidant AGR (alpha-glucozil-rutin), derivat din plante. Impreuna cu vitamina E, AGR intareste sistemul de aparare propriu pielii impotriva radicalilor liberi - principala cauza a alergiilor solare.
Pentru minimalizarea riscului alergiilor, gelul crema nu contine parfum si emulsifianti. Cu o textura usoara, produsul calmeaza, racoreste si regenereaza pielea sensibila la expunerea solara. Compatibilitatea la nivelul pielii este demonstrata la pacientii predispusi la alergii. Eucerin va ofera si Gelul crema dupa plaja impotriva alergiilor.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Mai 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.