Setari Cookie-uri

Beauty News

Ca in fiecare luna, Kudika te tine la curent cu ultimele noutati in materie de frumusete! Afla astazi care sunt noutatile in frumusete pentru luna mai!

Aflata in Romania pentru cateva zile, renumita manichiurista, plecata in Statele Unite ale Americii de mai bine de 30 de ani, Jessica Vartoughian, a participat la un SPA Party alaturi de vedete precum trupa Heaven sau Laura (Wasabi), eveniment ce a avut loc la Om Shanti SPA.
In cele trei ore petrecute alaturi de fondatoarea Jessica Cosmetics, vedetele au aflat cate ceva din tainele unghiilor sanatoase, ce se poarta anul acesta, care e culoare anului, cum se realizeaza o manichiura la salonul Jessica din Beverly Hills si ce produse noi de ingrijire a unghiilor a mai lansat compania. La final, Jessica a facut o demonstratie, ”victima” fiind Laura din trupa Wasabi care a plecat cu o manichiura Jessica. Renumita ”manichiurista a vedetelor” se afla in Romania in perioada 25-30 aprilie 2009 timp in care, pe langa aceasta intalnire cu vedetele de la noi din tara, va sustine si un training manichiuristelor din saloanele de top din capitala care folosesc produse din gama Jessica Cosmetics.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Mai 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.