Setari Cookie-uri

Beauty News

Ca in fiecare luna, Kudika te tine la curent cu ultimele noutati in materie de frumusete! Afla astazi care sunt noutatile in frumusete pentru luna mai!

Farmec Cluj-Napoca a completat gama de protectie solara Gerovital Plant Sun cu patru produse noi, destinate ingrijirii pielii atat in timpul expunerii la soare, cat si dupa plaja. Noile produse, pe baza de beta-caroten si ulei de masline, ofera o protectie ridicata impotriva radiatiilor UVA si UVB, datorita filtrelor solare de ultima generatie.
“Am imbogatit gama Gerovital Plant Sun cu produse care ofera o protectie ridicata, principala noutate fiind emulsia destinata copiilor, care are o formula naturala, lipsita de ulei de parafina, coloranti sau alcool”, declara Mihaela Turdean, director general Farmec Cluj-Napoca. “Produsele gamei sunt rezistente la apa, asigura o dubla fotoprotectie si au texturi usoare, patrunzand foarte rapid in piele.”
Crema-gel FP 30 pentru plaja este un produs rezistent la apa, cu textura usoara si efect racoritor, care impiedica aparitia arsurilor solare si a petelor, precum si imbatranirea prematura a pielii, datorita filtrelor solare de ultima generatie.
Crema FP 50 ultraprotectoare este recomandata persoanelor cu pielea sensibila, predispuse la alergii solare, dar si copiilor. Produsul contine filtre solare de ultima generatie, care asigura o protectie ridicata si previn efectele cutanate negative pe termen lung.
Emulsia protectoare FP 30 pentru copii este un produs rezistent la apa, cu o formula blanda, lipsita de ulei de parafina, coloranti si alcool, fiind creat special pentru ingrijirea pielii delicate a copiilor. Emulsia ofera o protectie ridicata, prevenind intoleranta solara.
Laptele hidratant regenerant dupa plaja este un produs cu textura usoara, care hidrateaza pielea expusa la soare si ii reda senzatia de confort. Produsul contine vitamina E, ulei de masline, unt de cacao si ceara de albine, cu rol in diminuarea efectelor negative ale razelor solare si regenerarea pielii.
Gama Gerovital Plant Sun include 11 produse sub forma de creme, creme-gel, uleiuri, emulsii si lotiuni si are o formula de baza care contine beta-caroten, cu rol in accelerarea procesului de bronzare si ulei de masline, un puternic antioxidant care hidrateaza si regenereaza epiderma. Alaturi de produsele de protectie, gama contine o emulsie autobronzanta, care asigura un bronz natural dupa 2-3 utilizari, hidratand in acelasi timp pielea.
Produsele liniei Gerovital Plant Sun sunt disponibile la preturi cuprinse intre 9,3 si 40,2 lei.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Mai 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.