Setari Cookie-uri

Beauty News

Ca in fiecare luna, Kudika te tine la curent cu ultimele noutati in materie de frumusete! Afla astazi care sunt noutatile in frumusete pentru luna mai!

Thermage - inovatia mileniului in materie de
proceduri estetice non-invazive

Acum la Miko Med puteti beneficia de Thermage, inovatia mileniului in materie de proceduri estetice non-invazive
Trateaza intreaga fata, zona ochilor, pleoape - UNIC!, abdomen, coapse, fese, maini, brate, buze! Calitatea pielii se imbunatateste timp de minim 1 an dupa realizarea tratamentului.
Thermage este unicul echipament din lume care “sculpteaza” corpul uman si intervine acolo unde este necesar. Foloseste radiofrecventa bazandu-se pe tehnologie NASA - curentul electric de frecventa undelor radio incalzeste puternic dermul si subdermul in profunzime si produce efecte de intindere a pielii, conturare a zonei tratate si lifting.
Unicitatea acestui echipament este capul de tratament, care este personalizat pentru fiecare pacient.
Echipament cu renume international, Thermage a “sculptat” corpul multor vedete de la Hollywood, printre care si celebra Linda Evangelista.
Reintinereste pielea, are efecte de durata, actioneaza pe toate tipurile de piele indiferent de culoare, poate trata intreaga fata sau numai parti specifice, contureaza corpul, reface intr-un grad avansat pielea abdominala dupa nastere!!! Tratamentele sunt realizate sub atenta supraveghere a medicilor de specialitate. Thermage este un echipament medical, nu un simplu echipament estetic.
Aprobat de FDA (Food and Drug Administration) din Statele Unite!
Fara bisturiu! Fara anestezie! Fara cicatrici! Fara perioada de recuperare!
Efectele dureaza ani de zile doar cu O SINGURA SEDINTA!


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Mai 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.