Setari Cookie-uri

Ingrijirea mainilor: cele mai bune creme hidratante

Nu iti neglija mainile in sezonul rece! Poarta mereu cu tine o crema de maini hidratanta si reparatoare, care sa te protejeze de frig.

Eu de ceva timp nu ma mai pot desparti de crema de maini, iar acum ca frigul isi face simtita prezenta si nu imi place sa port manusi, am si mai mare nevoie de o crema super hidratanta.

Iar pentru ca timpul nu imi prea permite sa umblu prin magazine, apelez cu incredere la cumparaturile online. Acolo gasesc intotdeauna ce imi doresc.

Iti las mai jos cateva creme care pormit sa iti pastreze mainile matasoase si tinere.


Crema Aminovita este un tratament pentru a proteja frumusetea si tineretea manilor, datorita formulei concepute pentru a lupta impotriva semnelor datorate imbatranirii: pete, piele uscata, decolorari ale pielii.

Crema cu citrice si miere protejeaza, hidrateaza si hraneste, mentinand mainile matasoase, tinere si frumoase.

Creme de maini

Crema anti-pete: 73 lei, Crema cu citrice si miere: 28 lei


Crema de maini bio cu extract de melc este ideala pentru mainile imbatranite, uscate si crapate. Incetineste procesul de imbatranire, hidrateaza pielea in profunzime si stimuleaza regenerarea celulara.

Citește și:

Un amestec de echinacea, ulei din samburi de struguri, masline si jojoba, destinat ingrijirii mainilor si unghiilor. Crema patrunde repede in piele si o hidrateaza, iar orice senzatie de uscaciune si disconfort dispare dupa prima aplicare.

Creme hidratante

Crema cu extract de melc: 65 lei, Crema cu echinacea: 23 lei


O crema pe baza de ulei de masline presat la rece si extract din frunze de maslin. Acest complex confera protectie si hidratare pielii, este eficient impotriva ridurilor si confera pielii prospetime si rezistenta.

Crema pentru maini cu unt este imbogatita cu ulei de fructul pasiunii, hraneste pielea, oferindu-i un nivel inalt de hidratare si catifelare.

Creme de maini

Crema cu ulei de masline: 95 lei, Unt de maini: 59 lei


Pentru mainile uscate, crapate sau cu bataturi exista acest balsam cu arnica si unt de karite, expert in repararea si ingrijirea mainilor foarte uscate si afectate de frig sau alte agresiuni externe.

Citește și:

Crema cu aroma de vanilie picanta hidrateaza rapid pielea mainilor si iî confera un parfum delicat.

Crema de maini

Balsam impotriva frigului: 17,50 lei, Crema cu vanilie picanta: 13,90 lei


Sursa Foto Front Page: pexels.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.