Setari Cookie-uri

Cum sa fii o diva la petrecerea de Revelion

Cu toate ne dorim sa aratam traznet in noaptea dintre ani. Dar cum nimeni nu-i perfect, pentru o imagine impecabila ar trebui sa ascundem cat mai multe imperfectiuni. Cum facem asta? Ei bine nu e chiar asa de greu, ne trebuie un pic de "gust", simtul realitatii despre cum aratam pentru a ne achizitiona "materialele" potrivite si...un pic de timp.

Cele mai iubite fete sunt insa cele ovale, carorora li se potrivesc mai toate coafurile. Pentru trasaturi fine, o coafura romantica e foarte potrivita.

Acum mai avem inca o decizie de luat: culoarea parului. Ei bine, poti alege orice culoare, insa in asa fel incat sa nu contrasteze prea mult cu nuanta tenului si nici sa fie prea deschisa daca ai un ten luminos caci te face “stearsa”. Poti sa recurgi la suvite de diverse culori, chiar auriu sau argintiu. Accesoriile de par asortate tinutei pot da o imagine de lux coafurii.

Tinuta

Vestimentatia trebuie sa fie una stralucitoare. Este permisa incarcarea maxima de culori, paiete, strassuri, sclipici, modele etc. Ideea este ca ceea ce imbraci trebuie sa te puna in evidenta cu ce ai mai frumos, sa fii sexy si feminina. Aici te poti inspira din reviste privind spre exemplu vestimentatia vedetelor. Ai grija sa alegi totusi culoarea si tipul vestimentatiei in asa fel incat sa ti se potriveasca pentru ca nu orice arata minunat pe un star te caracterizeaza si pe tine. Este indicat ca materialele sa fie spumoase (voaluri spre exemplu), romantice, metalizate ori cu paiete etc. Accesoriile sunt si ele pe masura, atentie totusi sa nu fie prea multe caci iti vor “incarca” imaginea.

Machiajul este “piesa de atatc”

Machiajul te poate face stralucitoare sau poate strica totul! Astfel ca unei tinute de ocazie ii trebuie un machiaj pe masura. Este indicat sa folosesti culori deschise: galben, roz, bleu, verde, smarald. Poti folosi pentru contrastare un tus aplicat cat mai aproape de gene pe pleoapa superioara. Nu sunt indicate umbrele pentru ochi decat daca vei considera neaparat necesar. Poti totusi sa aplici la unghiul intern al ochiului un fard de nuanta mai deschisa decat a celui de pe pleoapa superioara. Genele trebuie bine evidentiate prin rimelare ori, de ce nu, prin gene false. Pleoapa inferioara (dupa ce ai aplicat un anticearcan) poate fi acoperita cu un fard de culoare diferita cu cel folosit pentru pleoapa superioara, ales in asa fel incat culorile sa fie in armonie.

M-am grabit putin sa vorbesc despre machiaj, insa primul pas il reprezinta ingrijirea tenului:
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Decembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.