Setari Cookie-uri

Cum sa fii o diva la petrecerea de Revelion

Cu toate ne dorim sa aratam traznet in noaptea dintre ani. Dar cum nimeni nu-i perfect, pentru o imagine impecabila ar trebui sa ascundem cat mai multe imperfectiuni. Cum facem asta? Ei bine nu e chiar asa de greu, ne trebuie un pic de "gust", simtul realitatii despre cum aratam pentru a ne achizitiona "materialele" potrivite si...un pic de timp.

cu o zi inainte aplica tenului un tratament de curatare; in ziua cu petrecerea evita sa te fardezi pentru a lasa porii tenului sa respire, alfel vei avea seara o piele “incarcata”;

in seara cu pricina curata bine tenul inainte de machiaj si aplica o crema hidratanta insa nu prea grasa;
dupa 10 minute, timp necesar pentru absorbtia cremei, poati aplica fondul de ten Culoarea acestuia trebuie sa fie cat mai apropiata nuantei tale naturale. Incearca sa nu folosesti un fond de ten gras, e de preferat unul lichid. Poti folosi pentru “zona T” o pudra in cazul in care ai tenul prea gras.

Buzele trebuie si ele atent ingrijite. Grija pentru ele incepe cu cateva zile inainte de Anul Nou cu diverse strugurele hidratante.

Felul in care abordezi aspectul buzelor trebuie ales cu prudenta, astfel: ele pot fi accentuate sau nu, in functie de mai multe variabile. Oricum, inainte de toate, se aplica pe buze un ruj hidratant sau un stugurel, apoi buzele vor fi conturate cu un creion de culoare cat mai apropiata cu a acestora ( evident ca astfel se poate modifica forma, se poate ingrosa o buza subtire, cel mai adesea cea de sus, sau se poate accentua partea de mijloc a buzelor, daca acestea sunt subtiri si late etc.). Daca te mandresti cu buzele tale, le poti ruja cu o culoare mai intensa, daca nu, este de preferat o culoare cat mai naturala, eventual un gloss ( ideal pentru buzele subtiri, dar util si in cazul unor buze groase, senzuale, carora le accentueaza trasaturile).

Sprancenele vor fi bine conturate si in ton cu nuanta parului.

Particulele stralucitoare se aplica pe arcade, pometi, pleoapa inferioara sau chiar pe gene.

Va doresc sa fiti cele mai frumoase si sper ca sfaturile noastre v-au fost utile.

Un articol de Iulia D.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Decembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.