Setari Cookie-uri

Cum obtii machiajul perfect daca ai ochii caprui

Cum sa iti machiezi ochii caprui, ce farduri sa folosesti si ce cosmetice sa alegi pentru look-ul tau

Ai ochii caprui si iti doresti o aparitie spectaculoasa? Atunci ti-am pregatit cateva sfaturi de make-up perfect pentru ochii tai. Iata, deci, in pasi simpli cum sa obtii acasa machiajul ideal ochilor cafenii:

1. Incepem cu machiajul tenului. Si incepem prin sfaturile eterne deja: demachiere si hidratare + lotiune tonica sau apa termala. Aplica fondul de ten, eventual si o baza luminatoare si realizeaza efecte sculpturale cu ajutorul iluminatorului, in zonele in care iti doresti extra volum, sau doresti sa atragei atentia. Fixeaza fondul de ten cu o pudra delicata.

Demachiant pentru fata - 30 lei
Lotiune tonica - 27,90 lei
Tratament de zi pentru fata - 107 lei
Fond de ten - 68 lei yves rocher
Iluminator - 29,99 lei
Pudra compacta - 45,90 lei

2. Ajungem in centrul de interes: privirea. Iata cum poti crea machiajul ochilor tai caprui, cum poti obtine o privire calda. Alege tonuri deschise de farduri, pentru a le aplica pe intreaga suprafata a pleoapei mobile. Cu ajutorul unui fard mai inchis, contureaza linia pleoapei. Creeaza o estompare intre cele doua tonuri si apoi defineste conturul ochilor. Linia genelor si interiorul pleoapei inferioare pot fi conturate cu dermatograf negru.

Citește și:

Acest contur se realizeaza de la exterior si pierdut catre coltul ochiului. Extra pont: daca treci dermatograful prin foc, cu miscari rapide, se va prinde mai bine de interiorul ochiului. Intre eye-liner sau dermatograf si fardul de pleoapa, poti alege un fard intermediar cu care sa realizezi un degrade fin. Urmeaza detaliile: conturul cu tus negru, accentuarea arcadei, sub spranceana, cu un fard mat deschis la culoare. Poti alege un punct de lumina in coltul ochiului, insa daca ai ochii mai indepartati, alege dimpotriva, sa folosesti tonuri inchise la culoare in aceasta zona. Nu uita de mascara si eventual de periatul sprancenelor sau creionatul acestora.

Fard de obraz - 105 lei
Creion de ochi - 25,90 lei
Fard cremos - 111 lei
Tus de ochi - 18,9 lei
Mascara - 39,9 lei
Pudra de sprancene - 14 lei

3. Ultimii pasi in machiajul tau sunt blush-ul de obraz, aplicat suav catre tample si definirea buzelor. Pentru o cat mai buna rezistenta a rujului, creioneaza integral supafata buzelor si apoi aplica rujul. Extra truc: daca optezi pentru un look natural al buzelor, cauta un creion apropiat ca ton de culoarea buzelor, cu care sa le definesti. Apoi aplica glossul sau balsamul de buze si esti gata!

Citește și:

Balsam de buze - 45 lei
Ruj - 17,99 lei
Perle - 29,99 lei

foto prima pagina: pixabay.com

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.