Setari Cookie-uri

Lacuri de unghii cu aspect de gel

Unghiile sunt ca o cartea de vizita a femeilor, iar asta inseamna ca trebuie sa le pastram mereu ingrijite si cu lacul de unghii atent ales in ton cu evenimentele la care suntem invitate.

Ma uit la mine ca atunci cand am unghiile nefacute sau mi-a fost mult prea lene ca sa refac oja sarita, simt o stare de disconfort si incerc pe cat posibil sa imi ascund mainile de ochii celorlalti.

Si devine obositor si frustrant sa nu te poti simti bine in pielea ta din cauza unor, aparent, banale unghii.

Lacuri de unghii

Lac de unghii Prague: 10 lei, Lac de unghii Gel Shine: 13,99 lei, Oja lucioasa: 29 lei

Din fericire pentru noi toate, nu este neaparat nevoie sa mergem la salon pentru a avea o manichiura perfecta. Putem apela cu incredere la un lac de unghii cu aspect de gel pentru o manichiura ca la carte si cu durata prelungita de rezistenta.

Asa cum invatam de la profesionisti, pentru ca lacul de unghii sa isi pastreze luciul stralucitor si sa reziste cat mai mult, ar trebui aplicat peste el un top coat. Foarte, dar foarte importanta este si baza care se aplica inainte, pentru protectia unghiei.

Citește și:

Lacul de unghii se aplica de doua ori, iar dupa fiecare aplicare se asteapta intre 1 si 2 minute pentru uscare.

Sursa Foto Front Page: shutterstock.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.