Setari Cookie-uri

Coafura in tendinte in functie de culoarea parului

Roscate, blonde, brunete, cu parul saten – toate femeile sunt frumoase. Si toate isi doresc sa fie frumoase.Din cap pana in picioare. De la pantofi, la geanta, tinuta, machiaj si pana la coafura. Si apropo de coafura, tu stii ce hair-style este definitoriu pentru culoarea parului tau in acest sezon?

Daca nu stii, de aceea ne-am adunat aici! Sa-ti povestim cu cateva sugestii de stil si ceva mai multe de produse care sa iti dea o mana de ajutor, cum sa iti realizezi singura, acasa, coafura in trend, daca esti blonda, bruna, roscata sau satena.

1. Roscatele se vor bucura sa afle ca podoaba lor capilara e bine pusa in evidenta in moda acestei ierni de putine artificii. Se poarta coada fixata la baza cefei, prinsa cat mai relaxat intr-un elastic. Iti recomandam pentru un look de efect sa folosesi un uscator sau o perie ce confera volum, o ceara lejera care sa defineasca buclele lejer (daca ai parul ondulat) sau o spuma ce fixeaza fara sa incarce firul de par (daca ai parul drept). Alege un accesoriu de par pentru a ascunde elasticul de par si gata!

Perie rotunda: 90 lei, Crema pentru bucle: 64,50 lei, Accesoriu: 24,99 lei

2. Una dintre coafurile sezonului este cocul de balerina. Fie bine definit, si fixat elegant, fie cu suvitele ravasite, in sistem de coc neglijent, cocul de balerina este feminin si o varianta perfecta pentru doamnele cu parul lung. Arata foarte bine la parul saten sau suvitat. Ai nevoie de o spuma lejera, cateva agrafe cu care sa prinzi cocul pe dedesubt si, daca ma intrebi pe mine, fashionista convinsa, de un accesoriu de cap chic: eu as alege o diadema metalica.

Citește și:

Fluid voluminizator: 47, 58 lei , Agrafe: 9,79 lei , Diadema: 20,99 lei

3. Esti bruneta sau parul iti este castaniu inchis? Te anuntam ca ai la dispozitie doua coafuri atat de simple, incat voi considera accesoriile si bijuteriile ce le incadreaza ca fiind necesare. Poti purta parul liber, asa cum ti l-a lasat mama natura, dar neaparat bine hidratat cu o masca hranitoare, si intins, sau il poti purta pe umeri “hidratat” cu ceara sau cosmetice (ulei, de exemplu) ce confera efectul de par umed. Revenind la bijuteriile ce evidentiaza un astfel de stil, te sfatuiesc sa alegi cercei masivi, metalici.

Masca: 33 lei , Perie pentru indreptat: 78 lei, Lichid pentru volum: 43 lei, Cercei: 49 lei

4. Se poarta blondele. Si mai ales, se poarta blondele cu parul ravasit. Suvite rebele, cocuri ne-la-locul lor, look-ul acela de “bed hair” atat de senzual si atragator. Obtine-l cu ajutorul unui uscator cu perie de volum, tapeaza suvitele din loc in loc cu un pieptene subtire, pentru a-l ciufuli si fixeaza-l cu ceara sau spuma light. Apoi poarta-l liber, sau in cozi si cocuri la baza cefei, la fel de lejere, ori in impletituri la fel de “intamplatoare” si relaxate. Neaparat adauga accesorii de par precum diademe sau coronite cu flori metalice.

Citește și:

Uscator: 299,99 lei, Ser impotriva parului rebel: 29 lei
Pieptan: 10,50 lei, Bentinta: 13,99 lei

Sursa Foto Front Page: unsplash.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.