Setari Cookie-uri

Coafuri nemuritoare

Ce au in comun, in afara de celebritate, Louise Brooks, Farah Fawcett, Marilyn Monroe si Audrey Hepburn? Coafurile lor deosebite, nemuritoare, care, alaturi de talentul lor actoricesc, le-au ajutat pe vedete sa scrie istorie si sa fie sursa de inspiratie pentru milioane de femei din intreaga lume. Fiecare deceniu este dominat de cate o coafura, care a reusit sa invinga timpul si in anii 2000 sa revina cu succes pe podium si pe covorul rosu.

Anii '70 sunt marcati de era disco, pantalonii evazati si de serialul „Ingerii lui Charlie”. Farah Fawcett devine mai celebra pentru coafura ei, decat pentru talentul actoricesc. Paris Hilton, Mihaela Radulescu, Christina Aguilera sau Beyonce sunt doar cateva dintre vedetele care au imprumutat stilul actritei.

Anii '80 reprezinta un dezastru din punct de vedere stilistic. Barbatii si femeile purtau aceleasi haine, blugi rupti, haine cu umeri falsi imensi, aceleasi coafuri, parul lung tapat, inecat de fixativ. Cu stilul ei nonconformist, Madonna devine simbolul anilor '80 si milioane de tinere din lumea intreaga ii copiaza coafura si stilul vestimentar. Sa speram insa ca acest stil nu va mai reveni!

Foto: Wikipedia.org


Foto: Wikipedia.org

In ultimii ani, nicio coafura nu a mai reusit performanta de a face inconjurul lumii, ci au fost readuse in prim-plan cele mai glamour stiluri ale ale cinematografiei de aur.

Un articol de Roxana Pitic

Puteti vedea pozele propuse de Roxana aici.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Ianuarie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.