Setari Cookie-uri

Sa daruiesti e cel mai frumos cadou: ce cosmetice naturale si dermatocosmetice pentru femei poti oferi de Craciun

Sa daruiesti e cel mai frumos cadou. Sa daruiesti ceva ce stii ca ii este de folos celuilalt este cu atat mai frumos si mai satisfacator pentru ambele tabere. Iar cand vine vorba de femei si de cadourile pentru ele, sa le faci fericite este floare la ureche.

Da, chiar este extrem de simplu sa faci o femeie fericita, indiferent cat greu pare de crezut. Pentru ca nu exista un lucru de care o femeie sa nu aiba nevoie. Insa stii ce o s-o faca cea mai fericita? Nu bijuteriile, nu hainele, nu o cafea, ci acele produse dragut ambalate in borcanase si cutiute, care fac minuni in ceea ce priveste frumusetea ei exterioara. Da, vorbesc despre cosmetice. Cosmeticele naturale si dermatocosmeticele - cele mai bune prietene ale unei femei, cele care o fac sa radieze de fericire si sa se simta bine in pielea ei.

Pentru ca toate ne dorim un ten luminos si sanatos, o piele fina, buze hidratate, iar atunci cand folosim fondul de ten sa obtinem rezultatul dorit fara sa se observe ca am aplicat ceva pe fata. Sunt sigura ca si tu ai incercat multe produse pana in prezent si ai inceput sa iti pierzi increderea ca ceva ar putea sa te mai surprinda in mod placut, insa daca alegem cu atentie produsele cosmetice, asta dupa ce am mers la un medic dermatolog si am aflat exact ce tip de ten avem, o sa ne schimbam perceptia.

Eu personal am scapat de problemele tenului sensibil si cu afectiuni cu ajutorul dermatocosmeticelor. Mi-am stabilit un ritual de ingrijire (curatarea zilnic, aplicarea unei creme hidratante, nu pun capul pe perna pana nu am scapat si de ultima urma de fond de ten), pe care il urmez cu sfintenie (da, lupta este aspra), iar acum nu imi mai este rusine sa ies din casa si sa fac cunostinta cu oameni noi.

Dermatocosmeticele contin un minim de conservanti, coloranti, parfum si sunt testate pentru a reduce si chiar a elimina reactiile alergice si iritatia.

De pielea si de tenul nostru, de tineretea si de starea noastra de bine, au grija farmaciile Sensiblu. Gama de produse pusa la dispozitie reuseste sa acopere toate preferintele si necesitatile noastre.

Oferta Sensiblu

Iar pentru luna decembrie, Sensiblu vine cu o oferta care ne incanta inimile si ne ajuta sa alegem cadourile potrivite pentru cei dragi: la doua produse cumparate il primesti pe cel de-al treilea cadou. Acceseaza oferta lor de Craciun.

Sursa Foto Front Page: shutterstock.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.