Setari Cookie-uri

Machiajul perfect de Revelion in 3 pasi

Orice machiaj incepe cu o buna ingrijire. Mai ales cand vine vorba de noaptea dintre ani, ai ceva timp in prealabil sa te ocupi si de pielea ta, intr-un mod profesionist. Asa ca, pentru un ten luminos si un make-up ce va rezista mai mult timp, foloseste exfoliere si masca hranitoare acasa sau la salon. Apoi, cand vine vorba de machiaj, nu uita de “refrenul” castigator pentru o piele sanatoasa: demachiere, tonifiere, hidratare.

Primul pas este aplicarea fondului de ten si a iluminatorului in zona ochilor. Aplica cu degetele sau cu un burete special de machiaj, putin umezit in apa. Fixeaza baza cu o pudra fina, transparenta sau compacta daca ai nevoie de acoperire. Te sfatuim sa “strecori” baza de machiaj cu tenta verde in acest amestec, intrucat in seara de Anul Nou sigur te vei intosi de la atata dans.

Ajungem la ochi unde iti recomandam sa alegi un fard usor satinat sau sidefat. Vanilie sau nude in cee cepriveste tonul. Aplica acest fard pe toata pleoapa superioara. Apoi contureaza ochii de la exterior catre interior cu un dermatograf negru. Insista la baza genelor si intre gene! Acest truc iti va face genele sa para mai dese. Continua machiajul ochilor cu fardul mai inchis la culoare – maroniu, burgundy, kaki sau chiar negru – pe care aplica-l pe pleoapa pana la pliu.

Citește și:

Intre cele doua nuante, poti estompa cu pensula si atat sau poti folosi un alt treila fard pentru a obtine un degrade soft. Foloseste un fard deschis sau un creion special pentru a crea efect de ochi mari, luminosi, in coltul intern al ochilor. Pasii finali sunt conturul ochilor cu dermatograf sau tus, mascara si conturarea fina a sprancenelor cu un creion special.

Machiaj de Revelion

Fond de ten: 79,90 lei, Iluminator: 44 lei; Fard: 40 lei; Dermatograf: 12 lei

Mascara: 72 lei; Tus: 29 lei; Luciu de buze: 39 lei; Blush: 41 lei

Foloseste un blush delicat, roziu sau pierisca si adauga un mic accent de lumina cu un blush auriu fix in varful obrazului.

Intrucat am ales un machiaj puternic si expresiv al ochilor si pentru ca in noaptea de Revelion buzele vor fi ocupate sa savureze felurile bogate, sampania, cocktailurile si sarutul de la miezul noptii, alege pentru buze doar baza – fondul de ten, creionarea conturului cu o nuanta apropiata de cea naturala a buzelor, si ceva ruj sau gloss pe final. Acesta din urma poate fi reaplicat in micile pauze dintre dansuri.

Citește și:

Simplu, nu-i asa? Acestea fiind spuse, iti dorim spor la machiaj (exerseaza acest make-up o data inainte de noaptea de Revelion) si o petrecere frumoasa! Tu vei fi cu siguranta cea mai cea!

Sursa Foto Front Page: pixabay.com

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.