Setari Cookie-uri

Parfumuri la reducere in oferta de sarbatori

O sticluta de parfum reprezinta unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care o femeie il poate primi. Asa ca, de sarbatori, magazinele online pun la dispozitie o sumedenie de parfumuri la jumatate de pret. Asta inseamna ca este momentul potrivit pentru achizitionarea ultimelor cadouri pentru cei dragi sau pentru a ne face chiar noua o surpriza.

Filosoful Charles S. Pierce spunea asa: “Parfumul preferat al unei doamne mi se pare ca este oarecum in concordanta cu fiinta sa spirituala. Daca ea nu foloseste nici unul, natura sa va fi lipsita de parfum. Daca foloseste parfumul de violete, va avea ea insasi aceeasi finete si delicatete. Am cunoscut doua femei care foloseau parfumul de trandafir. Una era o artista, fata batrana, o grande dame, cealalta era o femeie tanara, casatorita, foarte galagioasa si foarte iritanta. In mod ciudat insa, ele semanau. In ceea ce le priveste pe cele care folosesc parfumul de heliotrop, de frangipan etc., atat cat stiu despre ele, imi este de ajuns. Neindoios, exista o asemanare subtila intre parfum si impresia pe care mi-o fac despre natura unei femei”. Iar eu indraznesc sa ii dau dreptate.

Nu ti s-a intamplat si tie sa asociezi felul de a fi al unei persoane cu parfumul pe care l-ai simtit atunci cand ai cunoscut-o? Spre exemplu, in urma unei femei puternice, independente, a unei femei de afaceri, o sa ramana minute intregi aroma parfumului la fel de puternic, intepator, oriental. O femeie romantica se recunoaste dupa mireasma dulce si florala a parfumului pe care il foloseste, in timp ce parfumul de citrice l-as asocia cu femeile active, sportive.

Citește și:

Roberto Cavalli

Parfumul “Roberto Cavalli” a fost lansat in 2012, avandu-o ca si creator pe Louise Turner. Este un parfum Oriental Floral cu nota de varf - piper roz, nota de mijloc - floare de portocal african, iar notele de baza sunt rasina benzoica, boabe de tonka si vanilie. Recomandat femeilor puterice si sigure pe ele.

Parfumuri dama: Roberto Cavalli

Roberto Cavalli (75 ml): 154,99 lei

Cartier “La Panthere Edition Soir”

Lansat in 2016, “La Panthere Edition Soir” este un parfum Chypre Floral cu note florale, lichen, mosc, note animalice si gardenie. Foloseste-l daca esti o femeie careia ii plac provocarile si ii place sa seduca.

Parfumuri dama: Cartier La Panthere Edition Soir

Cartier (75 ml): 399 lei

Jimmy Choo

Parfumul “Jimmy Choo” face parte din clasa Chypre Fructat si a fost oferit femeilor in 2011. Notele de varf sunt mandarina, para si note verzi, nota de mijloc este orhidee, iar notele de baza - caramela si paciuli.

Citește și:

Parfumuri dama: Jimmy Choo

Jimmy Choo (100 ml): 191,90 lei

Lolita Lempicka

“Lolita Lempicka” este un parfum din categoria Floral Fructat Gurmand, aparut in 1997. Notele de varf sunt violeta, iedera si anason stelat, notele de mijloc - stanjenel, crin Amaryllis, lemn dulce, radacina de stanjenel si cirese, iar notele de baza sunt boabe de tonka, vanilie, vetiver, mosc alb si pralina.

Parfumuri dama: Lolita Lempicka

Lolita Lempicka (100 ml): 139 lei


Roberto Cavalli by Roberto Cavalli este parfumul caruia eu i-am ramas fidela timp de trei ani. A fost dragoste la prima mireasma si tresare inima in mine cand merg pe strada si il simt venind de la altcineva. Preferatul tau care este?

Sursa Foto Front Page: pixabay.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.