Setari Cookie-uri

5 aparate de coafat la reducere de sarbatori

Un strop de rabdare, un aparat bun de coafat si o privire atenta aruncata pe tutorialele de pe Youtube ne ajuta sa realizam o coafura de invidiat si sa economisim bani.

Asa cum spuneam intr-un articol anterior, de sarbatori trebuie sa aratam impecabil. Frumoase pe interior, frumoase pe exterior. Tinuta pe care o vom purta in ziua de Craciun sau in noaptea de Revelion, oricat de stralucitoare ar fi, nu o sa atraga atentia celorlalti daca nu afisam un chip luminos si fericit si nu o punem in valoare cu o coafura pe masura.

E nevoie de un par sanatos si stralucitor si, in mod normal, de mainile unui profesionist ca sa obtinem bucle bogate si rezistent sau un par intins perfect. Dar daca ne-am stradui putin, banii pe care ii lasam in mod normal la coafor i-am putea investi intr-un cadou pentru cineva special sau intr-o pereche de pantofi dupa care suspinam de ceva timp. Sa nu mai zic ca sunt multe cazuri in care s-a plecat de la salon cu lacrimi in ochi si nervi pentru ca rezultatul nu a fost cel asteptat.

Internetul este plin de tutoriale care ne invata pas cu pas cum sa obtinem coafura pe care o dorim. Ne mai ramane sa investim intr-un aparat de coafat profesionist pe care il putem cumpara la jumatate de pret in perioada sarbatorilor de iarna, cand magazinele au oferte senzationale.

Citește și:

Bucle de diva

Parca sta scris undeva: femeile cu parul drept isi doresc un par ondulat, iar cele inzestrate de la mama natura cu bucle lejere viseaza la par cu volum, dar intins.

Eu nu am nici parul drept, dar nici cu carlioniti perfecti. E ceva intre, lucru care ma indispune in fiecare dimineata si ma determina sa folosesc placa chiar de doua ori pe zi.

Anul asta am luat atitudine si am zis sa mai renunt la parul “lins”, pentru ca am primit numeroase complimente in zilele in care l-am lasat asa cum sta el dupa spalat. Preferatele mele sunt buclele angelice (beach waves), pe care le obtineam pana nu demult cu placa de indreptat, dar am descoperit magia ondulatorului automat de la Rowenta. Acum sunt pur si simplu fascinata de parul meu, care pare mult mai sanatos, mai bogat si stralucitor.

Aparate de coafat: ondulator de par

Ondulator automat: 229,99 lei; Peri: 164,80 lei; Ondulator cu spirala: 147,89 lei

Citește și:

Par perfect intins

Nimic nu mi-a dat incredere mai multa in mine decat parul perfect intins. Daca buclele ma fac sa ma simt o femeie romantica si firava, parul drept ma face sa ma simt sigura pe mine, puternica, seducatoare si desprinsa din reclamele la sampon.

Pentru ca sunt dependenta de placa de par, am fost intotdeauna in cautarea celei care imi afecteaza cat mai putin firul de par.

Nu uit niciodata sa folosesc un ser pentru protectie inainte sa ma apuc de treaba si aplic masca de par o data pe saptamana.

Placi ceramice: placa de intins parul

Placa Rowenta: 119 lei; Placa Valera: 185 lei

Sursa Foto Front Page: shutterstock.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.