Printre multe tonuri pale, neutre, printre multe pasteluri si nuante delicate, printre multe tonuri pamantii, verdele Greenery – un verde intens, crud, aproape acid – este un mic accent de culoare. Printre petele acide si nuantele intense de albastru-lapislazuli, roz aproape cyclamen, oranj sienna, verdele Greenery pare o alegere echilibrata, delicata.

Andreea Dociu: Pretuiesc ceea ce am azi pentru ca nu stiu ce va fi maine

In topul celor de la Pantone se regasesc si galbenul pal, turcoazul deschis ce aminteste de apele insuselor tropicale si un albastru gri, linistit, pe care ei l-au numit Niagara. Este cu siguranta o gama echilibrata, soft, eleganta, inspirata din culorile naturii. Iar verdele-Greenery este o nuanta ce nu va putea trece neobservata!

Un ton fresh, proaspat, young, un ton perfect pentru o femeie ce adora sa exploreze, ce se reinventeaza mereu, ce este ca o gura de aer proaspat. Tocmai pentru ca este o culoare intensa, puternica, acida, Greenery te va pune in evidenta. Daca alegi s-o porti in tinutele tale, daca alegi accesorii sau pantofi indrazneti, daca alegi sa porti machiajul drept un statement al faptului ca esti o tipa cool!

Tu, tipa cool, alege farduri ce imbina degradeuri de verde, sau creeaza un make-up cu atitudine, doar cu acest verde acid.

Tu, tipa cool, alege sa strecori in machiajul tau netru o tusa de eye-liner sau creion in nuanta verde intens. Va face minuni indiferent daca ai ochii caprui, verzi sau albastri!

Tu, tipa cool, cauta o mascara verde si nu vei mai avea nevoie de make-up, ci doar de o plaja pe care sa te plimbi printre valuri.

Verde Greenery

Fard de pleoape: 11,99 lei; Creion de ochi: 24 lei; Tus: 8,5 lei; Rimel: 13 lei

Tu, tipa cool, afla ca poti purta verde Greenery in machiajul tau, atat la birou, cat si casual, sau sport, ba chiar intr-un club!

Tu, tipa cool, afla ca verdele Greenery este vedeta atat in randul hainelor, pantofilor, gentilor, cat si in ceea ce priveste decoratiunile si piesele de mobilier. Dar despre asta intr-un material viitor!

Sursa Foto Front Page: unsplash.com

Cele mai frumoase agende pentru ideile tale
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: