Setari Cookie-uri

Beauty News

Afla care sunt noutatile in frumusete in aceasta luna si alege toate produsele cosmetice care iti fac cu ochiul!

Incepand cu 1 iulie, Rangali comercializeaza gama de produse organice Badger
Incepand din 1 iulie, Rangali ofera tuturor celor interesati de modul de viata organic posibilitatea de a achizitiona produsele unei renumite game de produse cosmetice bio: gama de balsamuri Badger.
Cei interesati le vor putea achizitiona de pe www.rangali.ro sau din magazinele Plafar.
Gama Badger este foarte sigura si combina cu succes prospetimea unor ingrediente organice neafectate, cum sunt uleiurile extra virgine, ceara, untul exotic, extractele din plante si uleiuri esentiale.
Si nimic altceva! Fara chimicale, componente sintetice, parabeni sau alte ingrediente nesigure. Este o gama bazata pe combinatia dintre sanatate si benefic, certificata organic de catre asocialtia USDA.
Badger este o afacere de familie, ca aproape toate brandurile de produse organice renumite. Sediul mama este situat pe malul raului Ashuelot din localitatea Gilsum, New Hampshire – SUA. Totul a pornit in 1995, in bucataria familie Whyte, formata din: Bill, Katie si fiica acestora, Mia, Emily si Rebecca.
Bill Whyte, tamplar de meserie, cu un hobby interesant – botanica - este initiatorul acestui business. A cautat continuu un remediu pentru pielea crapata a mainilor sale – rezultat al meseriei de tamplar - insa fara succes. O provocare care l-a impins spre gasirea primului produs Badger: un balsam simplu, facut doar din produse naturale, cu proprietati calmante si cicatrizante. si astfel o companie a luat nastere.
O gama dedicata ingrijirii corpului, pura, cu efecte vizibile imediate
Produsele Badger sunt 100% naturale si se obtin prin prelucrare traditionala - amestecuri simple de plante, complet naturale si fara ingrediente chimice. Toate produsele au in componenta lor ingrediente organice intr-o proportie de cel putin 70%.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Mai 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.